Crește durabilitatea fondului de ten, chiar și a tonului pielii, acoperă imperfecțiunile. Ce este? O bază de machiaj! Și care dintre ele este cea mai bună? Poate [1 Minute Blur] din seriile Visionnaire de la Lancome?

Ce sunt bazele de machiaj în general?

lancome1min-4

O bază de machiaj este încă un alt produs de care avem nevoie pentru a-l pune în pachetul nostru deja făcut de machiaj. Totuși, acest cosmetic trebuie să fie aplicat după aplicarea unei creme pe față și înainte de fondul de ten. Datorită acestui cosmetic, un fond de ten sau un fluid persistă mai mult pe fața noastră. În plus, baza de machiaj îmbunătățește aspectul pielii, acoperă imperfecțiunile pielii, reduce vizibilitatea ridurilor și poate avea proprietăți nutritive de asemeni. Mai mult decât atât, acest tip de produs cosmetic poate reduce iritațiile și ajută la tratarea acneei, dar și la decolorarea pielii. Aceasta, la rândul ei, este posibilă datorită utilizării siliconului în procesul de producere a bazelor de machiaj.

În general, este recomandat să potriviți nuanța bazei de machiaj cu cea a tonului pielii și a tipului de ten. Din acest motiv, magazinele ne oferă următoare baze de machiaj: nuanțator, cu filtre UV, matifiator, acoperind capilarele distruse sau semnele date de acnee. Rafturile chimiștilor sunt și ele pline de baze de machiaj universale sau destinate pentru tipurile normale de piele. În plus, cineva poate găsi o bază de machiaj creată specia pentru cei ce nu se pot decide de care tip de cosmetic au cu adevărat nevoie.

Baza de machiaj [1Minute Blur] de la Lancome

Lancome1min2Ce face baza de machiaj de la Lancome mai exact, este că aceasta îmbunătățește aspectul pielii și acoperă toate imperfecțiunile pielii. În plus, este capabilă să micșoreze vizibilitatea porilor pielii, hrănește tenul feței, și chiar face tenul mai strălucitor. Un alt avantaj al produsului de la Lancome este acela al scăderii vizibilității ridurilor și ascunderii semnelor pigmentare. Asta este ceea ce susține producătorul [1 Minute Blur]. Totuși, opiniile utilizatorilor sunt destul de diverse. Unii dintre ei comentează faptul că porii pielii lor au fost obstrucționați, alții spun că [1 Minute Blur] nu prea funcționează, iar restul susțin că ar folosi mai degrabă cosmeticul de la seriile Visionnaire în fiecare zi. În mod cert, avantajul produsului este formula sa ușor de silicon. Pentru persoanele cu probleme cu semnele cauzate de acnee, [1 Minute Blur] va face minuni.

Cum să aplici corect [1 Minute Blur] de la Lancome? În fond, această bază de machiaj poate fi aplicată fix după absorbția completă a unei creme de zi. După asta, suntem libere să aplicăm baza de machiaj pe pielea feței. La final, putem aplica orice lichid de machiaj sau pudră la alegerea noastră și să continuaăm cu aplicarea machiajului.

Referitor la pachet, baza de machiaj [1 Minute Blur] este disponibilă într-un tub albastru de capacitate de 30 ml.