Un produs versatil și multifuncțional care va acționa precum mai multe produse cosmetice diferite? Încercați Nanoil Castor Oil – atât cumpărătorii, cât și experții din industria frumuseții îl evaluează și recomandă. Nerafinat, presat la rece, organic – perfect pentru persoanele cu piele sensibilă și toate fanele produselor cosmetice naturale. 

Conține 50 de ml, este echipat cu un aplicator convenabil și are un aspect elegant. Totuși, ceea ce este în interior contează cel mai mult. Uleiul este extras din boabele plantei de ricin și abundă în acizi grași esențiali care sunt necesari pentru menținerea unei pieli sănătoase, radiante. Acizii omega-3 și omega-6 – ulei și linoleic – constituie majoritatea AGE (acizi grași esențiali) din uleiul de boabe de ricin. Produsul reprezintă o sursă bogată de acizi. 

Uleiul de ricin are o culoare caracteristică de galben deschis, dar puteți întâlni și versiunea sa transparentă. Nanoil Castor Oil este mai ușor decât majoritatea uleiurilor de ricin. Datorită aplicatorului, puteți avea certitudinea că veți colecta cantitatea de care aveți, de fapt, nevoie. Comercializat într-un recipient de lux din sticlă închisă la culoare, își menține proprietățile pentru mai mult timp. Aceasta garantează că ingredientele de calitate superioară vă vor îmbunătăți aspectul frumos.

Cum acționează Nanoil Castor Oil?

Acest produs promovează repararea epidermei, calmează pielea iritată și previne pierderea de apă prin epidermă. Fiecare picătură din acest ulei puternic conține tot ce este prețios în boabele plantei de ricin – o bogăție de vitamine, minerale și acizi grași care:

Organic uleiul de ricin Nanoil

– au proprietăți antibacteriene, reduc acneea și ameliorează alte condiții de piele
– revitalizează și consolidează părul și scalpul
– întunecă delicat culoarea sprâncenelor și genelor
– stimulează creșterea părului
– pot înlocui serul facial
– previn căderea părului și hrănesc foliculii de păr
– mențin nivelul optim de hidratare
– netezesc și conferă fermitate pielii
– protejează părul împotriva căldurii și deteriorării
– calmează pielea iritată și arsă
– elimină celulita și vergeturile

Uleiul de ricin Nanoil este delicat și răspunde nevoilor tuturor tipurilor de piele și păr. Nu ezitați să-l folosiți dacă aveți tenul uscat, gras, mixt sau doar ”normal”. Asigură funcționarea corespunzătoare a glandelor sebacee și hidratează pielea din interior, aceasta fiind baza îngrijirii pielii. NANOIL poate fi o cremă fantastică pentru pielea de sub ochi și vă va oferi un aspect radiant, indiferent de vârstă. Și pielea sensibilă și predispusă la alergii îl va adora.

Nerafinat, 100% natural, hipoalergenic

Acest produs universal îndeplinește numeroase sarcini. Repară pielea din cap până în picioare, stimulează repararea celulelor pielii și – datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatorii – va elimina coșurile și punctele negre. NANOIL Castor Oil, de asemenea, previne eliminarea apei prin epidermă pentru a menține pielea hidratată și hrănită. Garantează o piele strălucitoare fără semne de îmbătrânire.

De asemenea, alungește și îndesește sprâncenele și genele și, în plus, repară majoritatea unghiilor deteriorate. Puteți folosi Nanoil în multe moduri diferite și economisi o mulțime de bani. Un ulei care soluționează numeroase probleme de înfrumusețare. Masat cu regularitate la nivelul scalpului, va stimula creșterea părului și consolida foliculii. De asemenea, va preveni despicarea vârfurilor părului. Prin înmuierea unghiilor în ulei cald de ricin, puteți preveni ruperea.

Natural, hipoalergenic uleiul de ricin

Amestecați-l cu diferite uleiuri pentru a crea amestecuri unice de înfrumusețare, pline de vitamine, minerale și AGE. Folosiți-l pentru curățarea feței pentru a obține o piele strălucitoare cu un aspect plin de viață, fără strălucire nesănătoasă. Uleiurile vor reduce porii măriți și calma pielea iritată.

NANOIL CASTOR OIL este un produs extraordinat de înfrumusețare care va stimula creșterea părului, sprâncenelor și genelor. Folosiți-l la nivelul părului, unghiilor, genelor, sprâncenelor și pentru metoda de curățare cu ulei. Are efect de consolidare, previne pierederea apei, stimulează strălucirea, netezește și hrănește. Efectele minunate sunt reflectate de recenziile elogioase, numeroasele opinii pozitive și certificatul pentru cele mai bune cosmetice organice.