Sprâncene laminate acasă? Înainte de a declara că e nerealist, citește articolul de mai jos. Îți va lua mai puțin de 2 minute să îl citești și vei învăța cum să realizezi cu ușurință și în siguranță tratamentul de lifting și laminare a sprâncenelor și să te bucuri de sprâncene perfect conturate timp de câteva săptămâni! De asemenea, vei avea ocazia să descoperi un set recomandat de laminare a sprâncenelor: Nanobrow Lamination Kit.

Ce este procedura de laminare a sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este un tratament conceput pentru a fixa și stiliza sprâncenele pentru mai mult de o zi. Sprâncenele laminate nu se vor șterge în timpul demachierii de seară. Odată modelat, aspectul sprâncenelor va dura câteva săptămâni, menținându-ți sprâncenele stilizate și frumos sculptate de la apus până în zori.

Un set performant pentru laminarea sprâncenelor – pe care să îl alegi?

Un bun set de laminare pe care să îl poți folosi cu ușurință acasă trebuie să fie echipat corespunzător. Cu siguranță nu ar trebui să te copleșească cu numărul de soluții și sticluțe sau cu instrucțiuni complicate. Prin urmare, acest set de laminare a sprâncenelor te va încânta cu siguranță! Nanobrow Lamination Kit a fost creat pentru laminarea sprâncenelor acasă, deși calitatea sa superioară și rezultatele excelente obținute în urma laminării îl fac foarte popular și în saloanele de înfrumusețare profesioniste.

Tot ce ai nevoie pentru laminarea sprâncenelor – Nanobrow Lamination Kit.

Intră pe www.nanobrow.ro și vezi cât de simplă poate fi laminarea sprâncenelor

Ambalajul său elegant conține:

  1. BROW GLUE – Adeziv de sprâncene (7ml / 0,24 fl oz).
         
  2. LIFTING SOLUTION PasulUnu Loțiune de lifting (5ml / 0,17 fl oz).
  3. FIXING SOLUTION PasulDoi Fixativ (5ml / 0.17 fl oz).
  4. UN SET DE PENSULE ȘI APLICATOARE NECESARE.

Nanobrow Lamination Kit. Laminează-ți sprâncenele acasă, pas cu pas

  1. Îndepărtează-ți machiajul cu un demachiant micelar fără ulei.
  2. Folosește aplicatorul din set pentru a aplica adezivul (sticluța BROW GLUE) pe sprâncene. Ține produsul timp de 25-50 de secunde.
  3. Ia o pensulă curată din set și aplică produsul Step 1 pe sprâncene. Piaptănă-ți sprâncenele în direcția dorită pentru a le fixa forma. Lasă să acționeze timp de 5-8 minute. Șterge cu o dischetă uscată din bumbac.
  4. Ia un aplicator curat și aplică soluția Step 2 pe sprâncene. Piaptănă firele de păr, dându-le forma dorită. Lasă produsul pe sprâncene timp de 5-8 minute. Îndepărtează-l cu o dischetă de bumbac umedă.

La final, treci ușor prin sprâncene cu o perie pentru sprâncene și bucură-te de rezultat. Felicitări – tocmai ți-ai laminat sprâncenele!

Cât durează laminarea sprâncenelor cu setul Nanobrow?

Laminarea DIY a sprâncenelor cu Nanobrow Lamination Kit durează aproximativ 15-20 de minute, iar rezultatele rezistă pe sprâncene timp de până la 6, chiar și 8 săptămâni. Asta înseamnă două luni de sprâncene frumos stilizate și perfect conturate, exact așa cum ai visat.

Nanobrow Lamination Kit – pentru câte tratamente este suficient?

Nanobrow Lamination Kit este foarte eficient. Ajunge pentru aproximativ 10-12 tratamente de laminare. Asta înseamnă mai mult de un an de sprâncene conturate la perfecție și stilizate frumos! Trebuie menționat faptul că sprâncenele în urma procedurii de laminare prezintă o structură diferită a părului, ceea ce le face să pară mai groase și mai pline. Ele arată sculptate și extrem de elegante. Faptul că nu trebuie să le stilizezi zilnic sau să aplici vreun machiaj pe ele îți oferă un mare confort în fiecare zi. Pur și simplu te trezești cu sprâncene frumoase și senzuale în fiecare zi!

De unde poți achiziționa Nanobrow Lamination Kit?

Cel mai rapid și mai convenabil mod de a obține kitul este să îl comanzi de pe www.nanobrow.ro. Îți dorim o experiență de shopping minunată!