Rimelul tău se sfărâmă și se decojește la doar câteva ore după aplicare? Se pare că nu doar tu ai problema asta. E o problemă comună pentru multe femei din întreaga lume. Genele lipite între ele sau faptul că rimelul tău pătează poate distruge cu ușurință întregul aspect al machiajului. În orice caz, nicio femeie nu trebuie să accepte acest lucru. Este timpul să descoperi cel mai nou și de încredere clasament cu cele mai bune rimeluri!

Cum alegi rimelul perfect?

Mascara – o soluție pentru fiecare femeie!

Mascara este unul dintre acele produse create literalmente pentru fiecare femeie în parte. Nu se poate spune același lucru despre, de exemplu, extensiile de gene semipermanente, ale căror efecte nu pot fi schimbate pentru o perioadă lungă de timp. Motiv pentru care femeile se preocupă atât de mult cu găsirea rimelului perfect.

Cu siguranță, acesta ar trebui să ofere rezultate excepționale și, în același timp, ar trebui să reziste timp de mai multe ore, fie că ești la serviciu sau la o petrecere.

Însă, există oare un astfel de rimel? Se pare că da, chiar există! Totuși, cert este că trebuie să știi cum să-l găsești…

TOP 4 rimeluri – aceste produse vor deveni cu siguranță un succes!

Piața de beauty abundă de opțiuni infinite de rimeluri. Cu toate acestea, nu toate produsele merită atenția ta.

1. Rimelul Nanolash

Rimelul Nanolash

Următorul clasament le include doar pe cele care, pe baza opiniilor pasionaților de machiaj, au șansa de a deveni un succes incontestabil. Așadar, este timpul să te familiarizezi cu ele și poate chiar să le testezi.

Nu poate exista decât un singur campion, nu-i așa? Se pare că în cazul acestui clasament – este vorba de mascara Nanolash! Produsul provine de la un brand bine cunoscut și de renume care nu și-a dezamăgit niciodată adeptele de sex feminin.

Rimelul Nanolash este de foarte lungă durată. Nu se desprinde și nu se sfărâmă pe parcursul zilei. De asemenea, nu pătează nici atunci când este expus la umezeală, astfel încât femeile îl pot folosi cu succes într-o ieșire pe timp de iarnă.

Mai mult, produsul este dotat cu o perie cu formă excelentă. Aceasta este realizată din silicon de înaltă calitate și separă genele cu precizie, fără a forma cocoloașe. Inclusiv femeile cu pleoape căzute vor putea ajunge fără probleme la genele scurte din colțurile ochilor.

IMPORTANT: Când accesezi site-ul web al brandului, vei observa că poți alege dintre următoarele produse:

Această varietate garantează că poți adapta perfect rimelul la nevoile tale specifice!

2. Lashcode Mascara

Pe locul următor, avem un alt pretendent la titlul de cea mai bună mascara. Este vorba despre rimelul de alungire și îngroșare de la Lashcode. Acest produs a primit, la rândul său, o atenție deosebită.

Lashcode Mascara are o perie care face ca aplicarea să fie o adevărată plăcere. Este bine definită și realizată din silicon, putând ajunge chiar și la cele mai mici gene. Mai mult, Lashcode Mascara este și de lungă durată. Utilizatoarele nu au observat estompare sau descuamare la sfârșitul zilei.

Trebuie să știi că acest rimel nu este, teoretic, rezistent la apă. Totuși, nicio utilizatoare nu a putut spune că rimelul curge sau pătează în contact cu umiditatea.

3. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara este un rimel de alungire. În teorie, se presupune că face genele lungi și frumos definite. Majoritatea utilizatoarelor nu neagă efectele. În același timp, este evident că acest produs are câteva dezavantaje.

Începând cu aspectele pozitive, peria rimelului se caracterizează prin forma sa destul de reușită. Peria este conică înspre vârf, ceea ce ar trebui să faciliteze manevrarea ei. Din păcate, nu se poate nega însă că durabilitatea produsului este îndoielnică. Multe utilizatoare subliniază faptul că au observat o oarecare descuamare și sfărâmare a rimelului la sfârșitul zilei. În plus, atunci când este expus la umiditate, pătează pleoapele lăsând reziduuri inestetice.

4. Maybelline Great Lash

Clasamentul include și un produs de drogherie. Maybelline Great Lash este un rimel care cu siguranță iese în evidență prin ambalajul său vesel și colorat. De asemenea, nu există plângeri majore cu privire la efectele care pot fi obținute cu acest rimel.

În schimb, peria pare să fie problema, împreună cu rezistența în timp a produsului. Peria în sine are peri destul de aspri, ceea ce face ca accesul la genele mai scurte să fie un pic mai dificil. În ceea ce privește durabilitatea, și aceasta e discutabilă. Utilizatoarele au raportat că la doar câteva ore de la aplicare, rimelul a început să se sfărâme.

Rezumatul clasamentului

Cum alegi rimelul perfect? Ei bine, merită să arunci o privire la lista de mai sus. Rimelurile incluse aici, în special Nanolash Mascara, cu siguranță nu vor sfârși prin a fi o dezamăgire.

Femeile ar trebui să ia în considerare aspectele la care țin cel mai mult atunci când folosesc un rimel. În acest fel, alegerea unuia care să fie perfect va deveni mult mai ușoară.