Liftingul și laminarea genelor devine un tratament din ce în ce mai popular în saloane. Chiar și fetele cu gene foarte scurte se pot bucura de ridicarea și curbarea genelor datorită acestui tratament care nu necesită nimic altceva decât utilizarea unor formule adecvate. Ce este liftingul de gene, cât durează procesul de laminare a genelor și oare este posibil să faci liftingul de gene acasă? Mai jos vei găsi kituri de lifting pentru gene care fac acest lucru posibil.

Ce este un lifting de gene și merită să-l faci acasă?

Ce este laminarea genelor? Ce presupune tratamentul? Scopul principal al procesului este de a repara și hrăni genele. În general, laminarea se face împreună cu liftingul genelor. Aceasta din urmă este metoda care presupune ridicarea lor. Deoarece se face prin schimbarea legăturilor de keratină din interiorul firului de păr, efectul durează chiar și până la 8 săptămâni.

Chiar dacă liftingul și laminarea genelor nu reprezintă o metodă invazivă, este recomandat să fie făcută în saloane de înfrumusețare de încredere. Se pare că, în același timp, putem efectua tratamentul fără griji și acasă. Tot ce avem nevoie este un kit profesional de lifting al genelor care garantează rezultate ca la salon.

Atunci când cumperi un set de lifting de gene, trebuie să te asiguri că acesta conține toate produsele esențiale, benzi de silicon și aplicatoare, astfel încât să nu fie nevoie să cumperi articole suplimentare. Din fericire, din ce în ce mai multe mărci de cosmetice oferă opțiuni complete și vei întâlni multe kituri de lifting de gene DIY care le cuprind pe toate.

Ceea ce se află în interiorul setului contează la fel de mult ca și eficiența formulelor incluse, cât și dacă sunt sigure pentru zona ochilor. De asemenea, ideal ar fi ca un kit să ne permită să realizăm câteva laminări, astfel încât să nu trebuiască să cumpărăm din nou și din nou foarte des. Mai jos vei găsi un clasament al celor mai populare seturi de lifting și laminare a genelor la domiciliu. Cele mai multe dintre ele sunt folosite și de profesioniști.

Kituri pentru liftingul genelor – Clasamentul celor mai populare seturi

Pentru a obține un aspect senzațional al genelor fără programări la salon, mai întâi trebuie să găsești un kit de lifting de gene. Clasamentul kiturilor de top va ajuta cu siguranță fiecare femeie să își aleagă opțiunea potrivită. Lista prezintă conținuturile fiecărui set în parte, eficiența acestora și durata efectului de lifting.

1. Set de lifting și laminare pentru gene – Lash Lift Kit by Nanolash

cel mai bun kit de laminare a genelor

Lash Lift Kit este un kit de laminare DIY a genelor de la Nanolash. Brandul ajută femeile să dobândească un contur superb al ochilor lor și un aspect sănătos prin hidratarea genelor și prin faptul că le oferă cea mai bună formă. De ce merită testat acest kit de lifting de gene? Separă cu precizie și hrănește genele pentru a le face să arate ca noi. Modul de aplicare în sine este foarte simplu.

Nanolash ne pune la dispoziție tot ceea ce este esențial pentru a efectua tratamentul acasă, adică atât formulele, cât și accesoriile. Kitul include un adeziv de lifting de gene, 10 plicuri de soluție de activare, 10 plicuri de soluție de neutralizare, 10 plicuri de balsam cu keratină, 3 perechi de benzi din silicon (le poți tăia după cum ți se potrivește cel mai bine) și 3 piepteni pentru gene cu care să ridici ușor firele de păr. Accesoriile sunt reutilizabile, iar kitul este suficient pentru 10 tratamente de lifting.

După utilizarea trusei Lash Lift Kit de la Nanolash, vei vedea imediat gene mai lungi, ondulate și ridicate și te vei bucura de efecte timp de până la 8 săptămâni! Acest lucru este posibil datorită keratinei hidrolizate, lanolinei și altor ingrediente active. Și ce e mai important, kitul nu e potrivit doar pentru liftingul genelor acasă – poate fi folosit și în saloanele de înfrumusețare profesionale.

2. Elleebana Lash Lift – kit de lifting de gene pentru începători

Cu acest kit de lifting de gene putem face chiar și 60 de tratamente, ceea ce îl face o opțiune avantajoasă pentru saloanele de înfrumusețare profesionale. Un astfel de număr este posibil doar atunci când liftingurile de gene sunt efectuate unul după altul. Cu alte cuvinte, kitul de lifting Elleebana nu îți va ajunge foarte mult atunci când îl folosești acasă. Este îndeajuns pentru 15 tratamente DIY de lifting al genelor.

Pentru un set de lifting de gene DIY, este destul de scump în comparație cu alte kituri de pe piață. Acest lucru îl face să fie o alegere mai populară în rândul lash artiștilor.

În ceea ce privește efectele pe care le poți obține cu el, acestea includ gene considerabil mai curbate, inclusiv dacă ai genele scurte. Ceea ce deosebește setul e faptul că toate componentele sale pot fi cumpărate și separat – dacă rămâi fără activator sau neutralizator, poți cumpăra cu ușurință doar un singur produs.

Pe lângă produsele cosmetice menționate mai sus, setul mai include: lipici cu perie încorporată, bigudiuri pentru gene din silicon, aplicator metalic, o spumă de curățare, precum și o pensulă și instrucțiuni de utilizare. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui set este că permite o aplicare foarte rapidă. Ca urmare, laminarea durează doar 20 de minute, în timp ce în mod normal ai nevoie de aproximativ o oră.

3. RefectoCil Eyelash Lift – un kit pentru liftingul genelor de durată

Laminarea ultrarapidă a genelor? Setul RefectoCil Eyelash Lift o face posibilă. La fel ca și kitul de mai sus, acesta permite efectuarea tratamentului într-un timp extrem de scurt. Totul datorită formulei speciale de Lashperm și a neutralizatorului, care oferă rezultate uimitoare în doar 13 minute. Acestea conțin colagen și cisteină.

Pe lângă produsele menționate, kitul de la RefectoCil include 3 perechi de benzi din silicon (S, M și L), un flacon cu lipici cu o formulă nouă, un instrument pentru lifting, precum și două boluri cosmetice micuțe și două pensule. Toate produsele sunt livrate într-o geantă de machiaj elegantă pentru o depozitare ușoară. Acest set are o durată de viață îndelungată. Permite efectuarea a până la 36 de tratamente.

Multe femei consideră că este un avantaj faptul că bigudiurile de laminare a genelor furnizate cu setul pot fi folosite de până la o sută de ori. Acest lucru este apreciat în special de cosmeticienii profesioniști, care folosesc setul pentru a efectua liftingul și laminarea genelor pe clientele lor.

Utilizarea RefectoCil Eyelash Lift îți oferă posibilitatea de a obține gene vizibil mai lungi și mai groase. Cu o aplicare corectă, genele vor fi ridicate perfect, de la rădăcină până la vârf.

4. Fleeky Lashlift Kit

Kitul pentru începători Fleeky Lashlift Kit va fi eficient pentru efectuarea unui lifting de gene acasă. Conține două pliculețe cu o soluție Lash Lift, o pereche de benzi din silicon de mărimea S și o pereche de benzi din silicon de mărimea M. Fiecare pliculeț conține suficient produs pentru 2 aplicări și trebuie utilizat în termen de 24 de ore de la deschidere. În plus, kitul include adeziv, două perii pentru gene, patru bețișoare pentru aplicare și doi piepteni.

Fleeky Lashlift Kit este un produs complet cu care poți să îți laminezi genele și să te bucuri de efect timp de aproximativ șase săptămâni. Prețul este relativ scăzut, întrucât trebuie subliniat că ajunge doar pentru 2 până la 4 tratamente.

Un avantaj al kitului de lifting de gene de la Fleeky este faptul că formulele pe care le conține sunt vegane și, pe deasupra, nu au fost testate pe animale. Deoarece vine cu două mărimi de benzi din silicon, tratamentul poate fi efectuat indiferent de cât de lungi sunt genele tale. Asta pentru că benzile pot fi ajustate cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor tale.

Întregul set vine într-o cutie frumoasă, așa că e foarte potrivit și pentru a fi oferit cadou. Acest kit îți dă posibilitatea ție sau cuiva drag să obții o privire spectaculoasă.

5. Kit de lifting pentru gene Thuya

Liftingul și laminarea genelor cu rezultate care durează până la 8 săptămâni? Este posibil cu ajutorul kitului de la Thuya. Produsele incluse în kit te ajută să faci liftingul genelor acasă, iar efectele rezistă între 6 și 8 săptămâni. În acest timp, genele sunt mult mai curbate și au un aspect mai închis la culoare.

Kitul de laminare a genelor de la Thuya include trei produse – gel permanent, neutralizator și adeziv – toate cu o cantitate de 15 ml. În plus, kitul de laminare a genelor de la Thuya include benzi din silicon și un bețișor din lemn. Benzile sunt disponibile în mărimi de la S la L, iar setul standard include benzi de mărimea M.

Avantajul său este că îți permite să îți curbezi genele, dar și să îndrepți chiar și sprâncenele super indisciplinate. Așadar, putem spune că este un produs 2 în 1. Totul datorită gelului care conține acid tioglicolic. Este o substanță care dizolvă legăturile de keratină din firul de păr (în siguranță, bineînțeles), astfel încât să îi poți da forma dorită.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Acest kit pentru laminarea genelor va funcționa bine atât pentru cele care vor să îl folosească acasă pentru prima dată, cât și pentru profesioniștii care au efectuat deja multe astfel de tratamente. Cuprinde tot necesarul pentru această sarcină.

Pe lângă produsele speciale pentru fixarea formei pe care o dai genelor, MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit include baghete de rimel, perii speciale pentru laminare, un bețișor pentru lifting și bigudiuri pentru gene. De asemenea, sunt incluși și plasturii pentru ochi.

După laminarea cu kitul de la Miya, genele sunt frumos ridicate, nemaifiind nevoie de utilizarea unui ondulator de gene. Soluțiile incluse în kit sunt bogate în keratină care ajută la hrănirea și la îmbunătățirea genelor, menținându-le în același timp un aspect natural. Rezultatele durează însă doar până la 6 săptămâni.

7. Kit pentru liftingul genelor și laminarea sprâncenelor Protein Reconstruction System Zola

Un kit pentru laminarea genelor acasă nu trebuie să semene deloc cu cele folosite de lash artiștii profesioniști. Unele branduri sunt conștiente că există femei care țin la o aplicare cât mai ușoară a produselor de laminare. Zola este un exemplu în acest sens.

Brow&Lash Protein Reconstruction System este format din doar trei produse. Acestea vin în sticluțe practice. Fiecare dintre ele este etichetat suplimentar cu numele și numărul formulei, astfel încât utilizatorul să nu aibă dificultăți cu privire la ordinea de aplicare. Pasul 1 este Protein Strong Lifting, pasul 2 este Protein Fixer, iar pasul 3 este Protein Care.

Cu acest kit de laminare a genelor, tratamentul se realizează diferit față de modul standard. Aici, nu ai nevoie de benzi din silicon pe care să le lipești pe pleoape. Produsele sunt aplicate într-un mod similar cu primerul sau rimelul, folosind o perie rotundă. După cum susține producătorul, laminarea genelor realizată cu acest kit este capabilă să ofere rezultate vizibile și de durată.

Verdict: kiturile pentru laminarea genelor acasă

Clasamentul nostru a adunat cel mai bine vândute, evaluate și populare kituri de lifting și laminare a genelor. La întocmirea acestei liste, experții noștri au analizat sute de recenzii și evaluări ale clientelor ca să poată restrânge lista cu cele mai bune kituri de laminare a genelor pentru o gamă largă de nevoi și preferințe.

Indiferent dacă ești nouă în domeniul liftingului de gene sau dacă acesta e unul dintre tratamentele tale preferate, este esențial să alegi cel mai bun kit care să corespundă nevoilor și așteptărilor tale.