Liftingul de gene este unul dintre tratamentele care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Acesta se realizează în principal în saloanele de înfrumusețare de către lash artiști profesioniști. Cu toate acestea, marca Nanolash a decis să răspundă așteptărilor femeilor moderne. Nanolash Lift Kit îți permite să efectuezi laminarea genelor acasă. Cum se face?

Liftingul genelor cu kitul Nanolash

Liftingul genelor cu kitul Nanolash – ce conține acest kit?

Brandul Nanolash este bine cunoscut de majoritatea femeilor. Acesta produce de mult timp produse de îngrijire și stilizare pentru gene. Însă, Nanolash Lift Kit este un produs care a revoluționat complet piața de beauty și a schimbat abordarea femeilor față de tratamentul de lifting de gene.

Cutia include:

  • Lift – Step 1 – acesta este un produs de ridicare a genelor care trebuie aplicat primul;
  • Fix – Step 2 – un alt produs, se aplică al doilea;
  • Keratin Booster – Step 3 – un produs care finalizează procesul de laminare și reconstruiește structura genelor;
  • Benzi din silicon – în kit există 3 perechi în 3 mărimi, acestea sunt folosite pentru a da genelor curbura dorită;
  • Lift Lash Glue – un lipici de 5 mililitri pentru fixarea benzilor din silicon;
  • alte accesorii necesare pentru tratament.

Produsele se prezintă sub formă de pliculețe de 0,5 mililitri. Kitul include 10 pliculețe din fiecare produs, permițând efectuarea a până la 10 tratamente de laminare.

Nanolash Lift Kit este un produs complet și de înaltă calitate. Orice femeie îl poate utiliza, indiferent de vârstă, experiență sau starea actuală a genelor.

Laminarea genelor acasă cu kitul de la Nanolash

Laminarea genelor acasă cu kitul de la Nanolash – cum se face corect?

Nanolash Lift Kit este conceput pentru a nu cauza probleme în timpul utilizării sale. Trebuie doar să-ți amintești să cureți bine genele înainte de aplicare – nu trebuie să existe reziduuri de produs pe ele. Apoi, trebuie să alegi dimensiunea potrivită a benzilor din silicon și să separi genele superioare de cele inferioare.

Cutia vine cu instrucțiuni precise pe care trebuie să le urmezi. Întregul proces de lifting și laminare a genelor acasă se reduce la câțiva pași simpli:

  • fixarea benzilor pe linia genelor de pe pleoapa superioară cu ajutorul lipiciului inclus în kit;
  • aplicarea soluției Lift – Step 1 la aproximativ 1 milimetru de linia genelor și menținerea acesteia timp de aproximativ 7-10 minute;
  • îndepărtarea soluției cu un aplicator uscat și aplicarea produsului etichetat Fix – Step 2 în același fel – și acesta trebuie să stea pe gene timp de 7-10 minute;
  • îndepărtarea soluției cu un aplicator umed și finalizarea tratamentului cu produsul etichetat Keratin Boost – Step 3 – care, de asemenea, trebuie să stea pe gene timp de 7-10 minute.

După ce ai îndepărtat ultimul produs de pe gene, tot ce trebuie să faci este să desprinzi benzile din silicon. Efectele de lifting și laminare a genelor se vor observa imediat. Genele sunt vizibil curbate și par mai lungi și mai groase. În plus, sunt protejate împotriva deteriorării și refăcute în profunzime.

Liftingul de gene acasă

Liftingul de gene acasă – pentru cine este o soluție bună?

Kitul de lifting și laminare de la Nanolash este o soluție excelentă pentru orice femeie. Nu contează în ce stare sunt genele ei. Prin acest mod extrem de simplu, le poți reface și regenera, oferindu-le în același timp un aspect fenomenal.

Efectul în sine poate dura aproximativ 8 săptămâni. Asta înseamnă că, în acest timp, nu va trebui să-ți faci griji cu privire la utilizarea unui ondulator de gene sau la aplicarea de straturi suplimentare de mascara. Genele vor fi frumos definite și vor arăta mai lungi.

Nanolash Lift Kit este sigur de utilizat. Produsele sunt făcute cu ingrediente naturale și dovedite. Chiar și persoanele cu ochi sensibili pot face acest tratament. Durează literalmente câteva momente și oferă rezultate aproape instantaneu. Merită să te convingi singură și să uiți de ondulatorul de gene.