Vara nu s-a îndepărtat deloc. Ca o consecință, bronzatul frecvent și tolănirea pe malul mării ne ocupă mințile. De fapt, bronzatul face bine organismului nostru în condițiile în care o facem cu înțelepciune. Din acest motiv, trebuie să ne aducem aminte de protecția corectă față de soare. Protecția Solară 50+ de la Pharmaceris ne va ajuta cu siguranță cu această misiune provocatoare.

Sun Protect 50+1

Așa cum spunea proverbul, ‘suficient înseamnă suficient.’ În același fel, această atitudine se referă la bronz. În general, organismul uman are nevoie de razele solare pentru a fi capabil de a produce vitamina D. Acest compus organic, la rândul său, este necesar pentru funcționarea corectă a oaselor și a pielii. Doza optimă de stat la soare pentru oameni este estimată în jurul a unei ore și jumătate pe zi. Este de asemenea important să ne expunem la acea perioadă de timp, dar doar la orele de după-amiază. Merită reamintit faptul că, cu cât stăm mai mult afară, cu atât mai periculos este pentru sănătatea noastră. Orele lungi de bronz pot duce la deshidratare, la crearea semnelor pigmentare sau chiar formarea cancerului de piele sau a arsurii. Deci ce ar trebui să facem pentru a combina bronzul în siguranță cu câteva ore de expunere la soare? Răspunsul este simplu. Este suficient să aplicăm loțiunea de plajă potrivită.

Pharmaceris a creat Crema de Protecție Solară Hidro-Lipidă și Protectivă 50+. Acest cosmetic este recomandat pentru adulți și copii. Totuși, este interzis să aplicați această cremă noilor-născuți care au nu au atins vârsta de 6 luni. Produsul are un filtru mare de loțiune plajă cu un SPF 50+. Crema este special sugerată celor ce au pielea feței slabă, sensibilă și problematică. Principalul scop al acestui produs este prevenirea arsurilor solare, deshidratării și formării decolorării. Cel mai mare avantaj al produsului Pharmaceris este acela că poate fi folosit de persoanele care au suferit diverse proceduri dermatologice.

Sun Protect 50+

Cum funcționează crema Pharmaceris 50+? Produsul reflectă razele solare datorită filtrelor UVA și UVB incluse în compoziția sa. Totuși, filtrele acestea nu sunt doar componenți care fac minuni. Un rol destul de important îl joacă și celelalte ingrediente. De exemplu, dioxidul de titan protejează pielea feței de îmbătrânire, previne ridurile și formarea semnelor solare. Referitor la untul de Shea, acest component reduce iritațiile și hidratează pielea. În plus, cosmeticul nu cauzează reacții alergice, este hipoalergenic și benefic pentru piele. Mai mult, Protecția Solară 50+ nu include coloranți și parfumuri.

Crema Pharmaceris trebuie să fie aplicată pe piele, cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Aplicarea trebuie să fie repetată o dată la două sau trei ore și după fiecare scăldat sau înotat. Crema de Protecție Solară Hidro-Lipidă și Protectivă 50+ are totuși și alte avantaje semnificative ce trebuie menționate. În primul rând, este absorbită corespunzător. În al doilea rând, nu creează pete albe. În al treilea rând, pielea noastră nu este acoperită cu pete sau straturi uleioase. În final, ultima informație referitoare la produsul Pharmaceris, un singur tub de cosmetic conține 50 ml de cremă de Protecție Solară 50+.