Destul de des, creatorii de modă au arătat că sunt capabili să creeze nu numai haine și accesorii, ci și cosmetice. Burberry a mers pe același principiu. Și uite așa s-a născut Velvet Foundation.

MakeUp Burberry Velvet Foundation

Prima este evidentă, spui Burberry și te gândești la modelul cu pătrățele extrem de tipic. Acest motiv este prezent în fiecare pereche de haine al acestei case de modă engleze. Acum, vei fi capabilă să observi acest model chiar și pe fondul de ten creat, desigur, de Burberry. Modelul cu pătrățele acoperă ambalajul fondului de ten Velvet Foundation, așadar, nu vei rata acest produs în timp ce citești cu atenție rafturile magazinelor în căutarea cosmeticului perfect. Cu siguranță, fondul de ten Burberry este mai mult decât un aspect plăcut al ambalajului. Însă, haideți să vorbim despre aspectul cosmeticului. Produsul este pus într-un ambalaj de plastic, acoperindu-i mijlocul cu carton, în așa fel încât o parte a sticle care conține produsul, împreună cu inscripția firmei, a brand-ului, să fie întotdeauna vizibilă. Referitor la aplicator, este sub formă de pompă ce ne dă acces la distribuirea perfectă a machiajului. Când este luat la dreapta, devine deschis și când este luat la stânga, noi doar închidem sticluța și prevenim forma fondului de ten să se revarse.

Burberry Velvet Foundation2

Fondul de ten Velvet Foundation de la Burberry este disponibil în zece nuanțe de bej și culori maro. Fondul de ten acoperă imperfecțiunile și chiar și tonurile pielii. În plus, aceasta oferă efectul de matte make up finishing, din cauza căreia, nu este nevoie în aplicarea pulberei transparente. Totuși, pentru oily/combination skin, poate fi nepotrivită deoarece ar putea cauza mai repede efectul de strălucire a pielii. Mai mult, o singură apăsare a pompiței este de ajuns pentru a acoperi pielea feței în întregime, cu fondul de ten. Pentru a aplica produsul pe tenul tău, utilizează vârfurile degetelor, și puneți cosmeticul peste ele. Un burete de machiaj sau o pensulă netedă pot fi de asemenea utile în acest caz.

Fondul de ten Velvet Foundation de la Burberry nu include substanțe uleioase. Punând acest aspect în alt plan, cosmeticul este așa numita formulă fără uleiuri. Cuprinde extract de trandafir sălbatic care hidratează, dau un parfum delicat, suav și oferă strălucire și confort nu numai după aplicație, ci și pe întreaga zi. În alte cuvinte, consistența luminii o face aproape insensibilă în a simți machiajul pe fața ta.

Ultima informație, o singură sticluță a cosmeticului conține 30 ml de fond de ten Velvet Foundation. Este recomandat să zbateți sticla înainte de utilizare.