Un produs cosmetic care e văzut drept iconic dar din păcate nu e cazul tot timpul.

Datorită dezvoltării extrem de rapide a industriei de cosmetice și inundarea pieței cu noi produse, este foarte dificil să alegi un singur produs pe care să-l folosești mult timp. Alte produse, mai noi, mai bune continuă să apară tot timpul.

Va continua să se întâmple până când un produs complet uimitor ajunge pe piață.

Unul care aduce noi idei despre îngrijirea părului, care ia în calcul nevoile femeilor și e capabil să le mulțumescă așteptările. Produsele iconice de frumuseșe vor fi mereu alegerea numărul unu pentru că sunt de neînlocuit. Orice altceva devine o imitație josnică.

Va fi la fel și cu acest produs. Odată ce încerci uleiul de păr Nanoil, vei simți că el este alesul. Nu vei simți nevoia să-l înlocuiești cu alte cosmetice pentru că Nanoil te va fermeca și părul tău îl va iubi. Este un produs inovator, prezentând aspecte uimitoare despre îngrijirea părului. A trecut mult timp de cand un produs a raspuns perfect nevoilor diferitelor tipuri de par și este totodată foarte versatil.

Nanoil este un ulei pentru păr care în primul rând se concentrează pe regenerarea in profunzime, si in al doilea rand pe hranirea si imbunatatirea aspectului parului si in al treilea rand pe protejarea și împuternicirea șuvițelor de păr.

Mai mult decât atât, poate juca atât de multe roluri si poate fi folosit pentru o gama larga de tratamente care pot inlocui cu succes cosmeticele din baia ta.

Este mare lucru ca Nanoil vine in trei variante. Fiecare din ele potrivita pentru par cu porozitati diferite, un tip diferit de deteriorare. Așadar, Nanoil se adaptează perfect unui anumit tip de păr.

Fiecare din cele trei versiuni ale Nanoil este un complex atent ales de uleiuri naturale si un numar de ingrediente naturale menite să îngrijească părul. Produsul nu conține siliconi comedogenici dăunători, parabeni, alcool sau alte substanțe care afectează starea părului si a pielii.

Fiecare din cele trei versiuni se concentrează pe diferitele nevoie ale părului, si de aceea produsul este atat de eficient. Secretul consta in alegerea cu atentie a uleiurilor naturale. Proprietățile acestuia au fost atent testate si adaptate pentru gradul de deteriorare al părului care este cunoscut drept porozitate.

Nanoil pentru păr

Așadar, Nanoil:

Înainte de toate, protejează părul, ridică rădăcinile și hidratează scalpul.

Dacă părul tău este gros, greu, aspru și dificil de aranjat și majoritatea produselor de aranjat parul îl pleoștesc, e clar că ai un păr cu porozitate scăzută. Aceste șuvițe de păr sunt de obicei sănptoase, nu foarte ușor de deteriorat. Totuși, au problemele lor: secreția excesivă de sebum, rigiditatea, lipsa volumului si scalpul gras. Nanoil pentru păr cu porozitate scăzută este un set de 9 uleiuri naturale care lucreaza activ atat pe suprafata parului cat si in interiorul acestuia. In plus, reglează glandele sebacee.

Un păr radiant, moale, cu volum, lipsit de mătreață și care nu se îngrasă. Doar Nanoil poate oferi toate acestea.

În al doilea rând, hidratează și îmbunătățește aspectul prin împuternicirea bulbilor până la vârfuri.

Dacă părul tău nu este într-o stare bună, vârfurile sunt deshidratate și începi să observi că-ți cade părul, ai păr cu porozitate mede. Există o versiune separată de Nanoil dedicat pentru acest tip de păr. Va îmbunătăți aspectul șuvițelor de păr, va opri căderea părului, împuternici rădăcinile și în același timp va spori creșterea părului. Acum poți spune adio părului încrețit și banal! Uleiul pentru păr Nanoil nu numai că are grijă de structura de cheratină internă a părului, dar îl și protejează în timpul aranjării și îl face să arate mai bine, îmbunătățind luciul, vitalitatea și elasticitatea.

În al treilea rând, regenerează în detaliu părul și bulbii, reparând deteriorările de la suprafață și revigorează foliculii.

Dacă părul tău se află într-o stare proastă, se rupe ușor, e rar, banal și aspru, atunci trebuie să încerci Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată. Un nivel mare de deteriorare este cunoscut drept porozitate ridicată. Nanoil este singurul remediu care este capabil să schimbe porozitate regenerând șuvițele de păr și reparând deteriorările prezente pe structura părului. Mai mult decât atât, uleiul pentru păr Nanoil stimulează foliculii de păr să lucreze și drept urmare face părul mai gros, care începe să crească mai repede, uimind prin sănătate și elasticitate.

Un alt avantaj al fiecăruia din cele trei uleiuri Nanoil este că nimeni nu dictează cât de des, când sau cum ar trebui să-l folosești. Asta poate fi făcută în multe feluri, aplicându-l pe părul uscat, doar pe vârfuri, masându-ți scalpul cu el, amestecându-l cu balsamul, aplicându-l pe părul umed, ca o mască sau să-l lași pe păr pentru a-ți proteja părul pe parcursul întregii zile. Uimitor! Doar fii atentă că părul extrem de deteriorat are nevoie de regenerare în profunzime. Așadar, Nanoil ar trebui aplicat pe păr și pe scalp cel puțin odată pe săptămână. Bravo, Nanoil!