Nanobrow Eyebrow Pencil este foarte inovator: are vârf din grafit ultra-subțire care vă permite să desenați linii asemănatoare firelor de păr, oferind un efect tridimensional. Vă puteți umple sprâncenele cu una dintre cele patru culori disponibile, și să camuflați toate golurile. Convingeți-vă singură cât de eficient este!

Nanobrow Eyebrow Pencil este disponibil în patru culori:

  • Espresso,
  • Șaten închis,
  • Șaten deschis,
  • Blond.

Mulțumită acestor nuanțe bogate și intense veți crea look-uri impecabile, perfecte pentru orice ocazie. Vârful rafinat va umple cu ușurință orice goluri ați avea! Acest creion va accentua cele mai dificile sprâncene de stilizat și le va oferi volum.


Nanobrow Eyebrow Pencil

Produs disponibil in culori:

Culorile bine pigmentate vă vor uimi prin frumusețea lor. În cele din urmă, veți putea să vă dați o formă corectă sprâncenelor, așa cum ați visat dintotdeauna. Formula catifelată este foarte durabilă și va rezista în orice condiții întreaga zi. Puteți fi sigură că machiajul nu se va întinde sau șterge.

Rafinatul Nanobrow Eyebrow Pencil

Nimic nu este imposibil cu acest produs! Nu trebuie nici măcar să îl ascuțiți, deoarece este automat și gata de utilizare. Grafitul are o formă perfectă, ceea ce îl face cel mai bun și profesional instrument pentru stilizarea sprâncenelor! Culorile sunt perfecte până la fiecare detaliu și se vor potrivi sprâncenelor dumneavoastră. Alegeți nuanța care vi se potrivește și începeți să colorați!

Nanobrow Eyebrow Pencil poate fi aplicat foarte rapid și fără efort. Acest aspect garantează sprâncene mereu perfecte și elegante. Nu există nicio modalitate mai bună sau mai rapidă de a obține sprâncenele dorite în doar o clipă. Rezultatul final arată fantastic și, cel mai important, natural.

Nanobrow Eyebrow Pencil:

  • ☑ creează linii foarte subțiri
  • ☑ de lungă durată, util, precis
  • ☑ umple sprâncenele cu o culoare naturală
  • ☑ desenează fire de păr adiționale
  • ☑ oferă un efect de sprâncene spectaculoase
  • ☑ este incredibil de ușor de folosit
sprâncene frumoase

Vârful din grafit subțire și precis al Nanobrow Eyebrow Pencil vă va contura sprâncenele așa cum vă plac. Mai întâi, conturați întreaga sprânceană, începând cu marginea inferioară. Apoi, umpleți-o ușor cu culoarea aleasă – nuanțele ideal pigmentate vă vor face munca mai ușoară. Rețineți că părțile inferioare și codițele sprâncenelor ar trebui să fie mai întunecate și mai accentuate decât marginile superioare. Puteți combina machiajul din aceste zone pentru a face efectul și mai natural! Rezultatul va fi spectaculos!

De unde pot achiziționa Nanobrow Eyebrow Pencil?

Creionul de sprâncene nu este singurul produs creat de acest brand. Toate produsele din gama Nanobrow pot fi găsite pe site-ul oficial al producătorului – www.nanobrow.ro. Descoperiți-le și alegeți-vă preferatele!