Cu siguranță ați întalnit înainte termenul „sprâncene săpun” în timp ce navigați pe internet. Acesta înseamnă sprâncene stilizate cu ajutorul săpunului, și deși pare a fi o tehnică nouă, există de mult timp. A câștigat popularitate în rândul actrițelor de la Hollywood care au descoperit că săpunul este un produs grozav pentru îmblânzirea și fixarea firelor de păr. Brand-ul Nanobrow a lansat un produs uimitor care ajută la crearea machiajului natural al „sprâncenelor săpun”. Să începem!

Nanobrow Săpun Gel Pentru Sprâncene

Nanobrow Eyebrow Styling Soap: un asistent în machiajul zilnic

Tendințele în materie de machiaj se schimbă foarte repede și ar putea deveni dificil să țineți pasul cu ele. Un lucru este cert însă – frumusețea naturală nu se va demoda niciodată. Spuneți la revedere sprâncenelor subțiri din anii ’90 sau sprâncenelor perfecte în stilul Kim Kardashian. Aspectul natural al sprâncenelor este în prezent la modă – folosind Nanobrow Styling Soap – și foarte ușor de obținut. Le puteți stiliza oricum vă doriți și să sporiți frumusețea în același timp.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap- săpun de sprâncene

Cum funcționează Nanobrow Eyebrows Styling Soap?

Săpunul de la Nanobrow pe bază de glicerină se usucă rapid și fixează sprâncenele. Textura sa groasă, asemănătoare gelului, acoperă firele de păr astfel încât acestea să pară mai pline. Utilizați bagheta inclusă în set pentru a aplica produsul. Săpunul face firele de păr predispuse stilizării să ia forma dorită. Datorită formulei sale unice, nu irită ochii și nici zona sprâncenelor, dar nici nu lasă reziduuri inestetice. Săpunul de la Nanobrow adaugă strălucire firelor de păr și nu lasă straturi albe precum alte săpunuri.

Rezultatele:

  • sprâncene perfect definite care rezistă întreaga zi,
  • aplicare ușoară și formulă plăcută,
  • efect de laminare,
  • sprâncene vizual mai pline și mai groase,
  • o soluție atât pentru sprâncenele subțiri, cât și pentru cele groase,
  • retușurile nu sunt necesare pe tot parcursul zilei,
  • sigur pentru pielea sensibilă și predispusă la iritații.

ăpun pentru sprâncene nanobrow Rezultatele

Cum să obțin „sprâncene săpun”?

Este nevoie de săpunul de la Nanobrow și de doar câteva mișcări de baghetă pentru a vă putea bucura de efectul sprâncenelor laminate.

Pasul 1. Aplicați o cantitate mică de săpun pe baghetă – nu este necesară umezirea acesteia. Frecați ușor săpunul cu bagheta.

Pasul 2. Utilizând mișcări scurte și rapide, acoperiți sprâncenele cu săpun.

Pasul 3. Acum, cu o mișcare mai lungă, „fixați” firele de păr în sus, îndreptându-le către capătul sprâncenei.

Pasul 4. Lăsați săpunul să acționeze și să se usuce.

Pasul 5. Rulați periuța orizontal peste marginea superioară a sprâncenei – acest lucru va înclina ușor în jos partea superioară a firului de păr.

Pasul 6. Puteți lăsa sprâncenele naturale și să umpleți zonele rare cu o pudră sau pomadă. Folosind o periuță unghiulară, trasați linii asemănătoare firelor de păr.