Nu există machiaj fără definirea genelor, prin urmare, un rimel de calitate superioară este un produs de frumuseţe necesar. Un rimel care deschide nou posibităţi de stilizare a genelor. Un rimel precum remarcabilul rimel Lashcode, îmbogăţit cu o serie de vitamine şi extracte de plante. Poate acest produs atrage privirea?

Fiecare femeie are aşteptări diferite de la un rimel. În orice caz, există un singur lucru pe care femeile îl au în vedere – cel mai bun rimel este impecabil îndiferent de condiţii şi oferă o definire ideală ochilor.

Acesta este modul în care Lashcode acţionează – primul rimel care combină pigmenţi ultra-negri, ingrediente de calitate superioară de stilizare a genelor şi un complex de substanţe de îngrijire, aplicate cu precizie datorită baghetei moderne, eliptice, confecţionate din cel mai calitativ, hipoalergenic şi rezistent la deteriorare silicon.

STILIZAREA GENELOR CU LASHCODE

Lashcode permite gradarea efectului de machiaj în funcţie de ocazie. Cu rimelul Lashcode, fiecare femei poate aplica machiajul în mod profesionist şi confortabil, fără nicio grijă cu privire la obţinerea unui efect strident sau alipirii genelor. Este singurul rimel care înfrumuseţează privirea cu o formula mătăsoasă, fără depozite de rimel sau pete pe gene şi în zona ochilor.

Curbare romantică – forma şi dimensiunea perfectă a spiralei baghetei vă permite o acoperire şi alungire perfectă, definid fiecare geană printr-o singură mişcare a aplicatorului. Privirea este subtilă, foarte feminină şi plină de prospeţime.

Machiaj de seară plin de volum – datorită diferitelor lungimi ale perilor din silicon, puteţi ajunge la genele din colţul ochilor. Drept rezultat, linia genelor capătă un aspect mult mai plin. Forma ochilor este definită şi perfect stilizată prin aplicarea următorului strat de rimel.

Îndesire extremă – strat după strat, bagheta elastică – se potriveste formei ochilor şi genelor – acoperă genele într-un strat satinat de pigment şi transformă complet aspectul acestora. Îndesire maximă oferă un efect de gene multiplicate.

ÎNGRIJIREA GENELOR CU LASHCODE

Rimelul conţine numeroase substanţe nutritive care oferă proprietăţile unui ser de gen. Lashcode întăreşte şi hrăneşte genele în timp ce purtaţi machiaj. Substanţe din formula rimelului pătrund la nivelul bulbilor, unde au o acţiune directă asupra procesului de creştere a genelor, consolidând şi oprind căderea acestora.

Extractele de germeni – de mlădiţe de soia şi grâu sunt bogate în substanţe reparatorii şi anti-îmbătrânire care consolidează, hidratează şi adaugă elasticitate.

Baicalin – extractul de Baikalin Skullcap reprezintă o sursă de flavonoide care creează un strat microscopic de protecţie la suprafaţa genelor şi acţionează ca un filtru natural de protecţie.

Pantenol – pro-vitamină care se transformă în vitamina B5 în interiorul organismului. Aceasta întăreşte, netezeşte şi conferă fineţe, strălucire şi elasticitate genelor.

Vitamina E – o substanţă antioxidantă, cunoscută ca vitamina tinereţii. Vitamina menţine sănătatea genelor delicate, stimulând procesele la nivelul celulelor.

Arginină – un aminoacid natural cu proprietăţi eficiente de hidratare a genelor. Facilitează aborbţia altor substanţe nutritive la nivelul foliculilor de păr.

MACHIAJ ON-FLEEK? DOAR CU LASHCODE

O privire captivantă definită de gene ultra-negre cu alungire şi volum multiplicat? Lashcode este un rimel care permite trasferarea efectelor profesionale de stilizare a genelor în machiajul de zi cu zi. Oferă noi posibilităţi femeilor care apreciază cel mai mult definirea genelor în machiaj şi nu se pot lipsi de acest efect. Produsul îşi datorează puterea magnifică baghetei precise, componentelor de cea mai bună calitate şi fomulei rezistente.

website-ul produsului: www.lashcode.ro