Poluare, smog, aburi, soarele… Cam așa arată modul de viață într-un oraș mare. Avem oare vreo protecție de la aceste amenințări teribile dând târcoale și așteptând să ne atace pielea prețioasă și delicată a feței noastre? Este logic că răspunsul este pozitiv. Aici intervine brandul Clarins și loțiunea sa de plajă multiprotectoare de zi, urbană cu SPF 50, V Plus Anti – Poluare. Clarins vine în ajutor!

UV Plus Anti

Primele informații de menționat, produsul este destinat pentru pielea normală, uscată, combinată și uleioasă. UV Plus Anti-Poluare oferă protecție de la radiațiile solare, radicalii liberi și fiecare tip din alți poluanți. În plus, crema ține pielea în siguranță împotriva formării decolorațiilor, ridurilor, cicatricilor sau chiar și primele semne ale îmbătrânirii. UV Plus Anti-Poluare de la Clarins este recomandat la aplicarea zilnică împreună cu celelalte produse colorate sau cu cosmeticele de îngrijire a tenului.

UV Plus Antш-2În compoziția UV Plus Anti – Poluare, se poate găsi extract organic de sănișoară și extract de pepene galben. Prima plantă este recunoscută prin proprietățile sale medicale și curative. Conține uleiuri esențiale și saponini care sunt din caracteristici antibacteriene și antiinflamatoare. În plus, extract de sănișoară permite rănilor o tratare mai rapidă și reducerea iritațiilor. Referitor la extractul de pepene galben, reduce primele semne ale îmbătrânirii pielii, dar elimină și imperfecțiunile pielii cauzate de factorii externi dăunători. UV Plus Anti – Poluare cuprinde o loțiune de plajă SPF 50 care ne protejează tenul de radiațiile solare.

Acum, să spunem câte ceva și despre aspectul UV Plus Anti-Poluare de la Clarins. Acest produs se află într-o sticluță albă de 30 ml. În plus, sunt trei nuanțe disponibile pe piață: Transparent, Strălucire Roz și Culoare Deschisă. O altă chestiune, produsul este ușor de aplicat și se absoarbe foarte ușor. În plus, nu lasă pete albe pe ten și nu expune părțile uscate ale epidermei. Este de asemenea recomandat să aplicați o perie de curățat de dinainte, pentru a permite absorbția și aplicarea la îndemână a UV Plus Anti-Poluare.