Fondul de ten Éclat Matissime de la Givenchy este destul de bun în termeni de matifiere a tenului. În general, acest produs este caracterizat prin formula transparentă, din cauza căreia, cosmeticul nu duce la deshidratarea pielii și în același timp, reduce semnificativ producerea sebum-ului. Efectul mat este de lungă durată, iar tenul obține expresia ușor evidențiată. În plus, fondul de ten conține zinc, ce are grijă în plus de pielea feței și neutralizează formarea acneei. Éclat Matissime este de asemenea caracterizată prin ghimbir și scorțișoară ce au capacitatea de a reduce porii și de a crește circulația sângelui. În plus, cosmeticul de la Givenchy cuprinde filtrul SPF 20 ce ne protejează pielea fieței împotriva ridurilor și formarea semnelor pigmentare cauzate de soare.

eclat-matissime

La farmacie, Éclat Matissime este disponibil în opt nuanțe de culori: Porțelan, Coajă, Nisip, Bej, Miere, Auriu, Ghimbir și Chihlimbar. După cum vedeți, sunt o mulțime de nuanțe ce se pot potrivi cu culoarea pielii tale. După aplicare, fondul de ten se ajustează culorii tenului și nu crează nici efectul de masă nici pete și mânjituri. Când vine vorba de rezistența acoperirii imperfercțiunilor a produsului, se ocupă cu decolorarea în mod pozitiv, cu toate că, petele închise la culoare ar putea rămâne ușor vizibile. Rezultatul final care este dobândit grație aplicării Éclat Matissime este reflectat cu un aspect natural și mat.

Pachetul de fond de ten Givenchy este destul de inovativ. Fondul de ten este închis într-o cutie neagră. Partea superioară, partea de plastic este eliminată pentru a ajunge la flaconul închis cu un distribuitor cu pompă. Capacitatea produsului este de 30 ml. În ciuda consistenței lichidului, cosmeticul este ușor a fi distribuit pe față cu o pensulă de machiaj sau un burete de machiaj. O altă latură pozitivă a fondului de ten Givenchy, poate fi folosit indiferent de anotimp. Pur și simplu, își respectă scopul în timpul verii, dar și în timpul iernii în egală măsură.

În plus, producătorul recomandă de asemenea produsele suplimentare. Cu siguranță, datorită cosmeticelor suplimentare, machiajul nostru va fi mult mai frumos. Cosmeticele menționate sunt, de exemplu, o pulbere compactă mată, un subliniator anticearcăne și o pulbere presată disponibilă în patru nuanțe.