Aplicarea extensiilor de gene este una dintre cele mai populare proceduri din cadrul saloanelor. Are o mulțime de beneficii, dar este bine să cunoaștem și dezavantajele aplicării extensiilor de gene false înainte de a opta pentru această procedură. Sunt extensiile de gene false o opțiune bună întotdeauna? Să descoperim avantajele și dezavantajele acestei proceduri.

În timpul procedurii, un expert aplică genele false la nivelul genelor naturale. În funcție de metodă, se aplică una sau mai multe gene pe o geană naturală. Efectul este o linie a genelor mai voluminoasă și definirea ochilor fără rimel.

Beneficiile extensiilor de gene false. De ce este o opțiune bună?

  1. Efect imediat. Un ser sau un ulei de gene are nevoie de câteva săptămâni pentru a alungi genele. În cazul extensiilor de gene false, nu trebuie să mai așteptați atât de mult deoarece efectul este vizibil după primul tratament. Obținem gene mai groase, mai voluminoase în doar câteva ore.
  2. Rimelul devine inutil. Extensiile de gene înlocuiesc produsele de machiaj. Rimelul nu mai este necesar deoarece genele false sunt lungi, groase, voluminoase și nu mai necesită înfrumusețare.
  3. Gene superbe 24/7. Un rimel trebuie îndepărtat zilnic, în timp ce genele semi-permanente arată impecabil 24/7, indiferent de momentul zilei.
  4. Gene uimitoare timp de câteva săptămâni. Dacă genele sunt aplicate corect, efectul va dura foarte mult timp. O procedură semi-permanentă de gene false înseamnă chiar și două luni de gene fabuloase și groase care nu necesită machiaj. Totuși, timpul exact depinde de câțiva factori.
  5. Economisirea banilor. Plătiți pentru procedura de aplicare a genelor false și vă bucurați de efect timp de câteva săptămâni îndelungate. Nu cheltuiți bani pe rimeluri sau demachiante. Chiar merită.

Dezavantajele extensiilor de gene false. Ce trebuie să știți?

  1. Extensiile de gene false sunt costisitoare. Acesta este unul dintre cele mai scumpe tratamente de salon. Dacă doriți calitate superioasă, trebuie să plătiți mai mult. Genele ieftine se dovedesc a fi o capcană, lăsându-vă cu extensii greșit aplicate sau cu gene deteriorate.
  2. Aveți nevoie de retușări. Din păcate, veți avea nevoie de retuțări în mod regulat deoarece genele false cad împreună cu genele naturale. Poate fi necesar să le retușați chiar și la 2 sau 3 săptămâni de la procedură.
  3. În unele cazuri, este imposibilă aplicarea genelor false. Genele false se aplică la nivelul genelor naturale, astfel încât, dacă genele dumneavoastră sunt rare sau dacă le-ați pierdut din cauza chimioterapiei, de exmplu, aplicarea extensiilor de gene false este imposibilă.
  4. Îngrijire ulterioară. Trebuie să urmați câteva reguli. Precauțiile sunt necesare 24 de ore de la procedură: atingerea sau umezirea extensiilor este interzisă. Câteva zile, nu puteți merge la piscină, saună sau face alte lucruri care pot duce la căderea genelor. Trebuie să fiți întotdeauna atentă la extensii, de ex. când îndepărtați sau aplicați machiajul.
  5. Gene cu aspect lipsit de naturalețe. Lipsa naturaleții este unul dintre argumentele principale împotriva aplicării extensiilor de gene false. Chiar dacă există câteva metode pentru a oferi genelor false un aspect natural, puteți exagera cu ușurință, făcându-le prea groase sau dând feței un aspect caricatural atunci când extensiile nu sunt aplicare corect.