Creioanele de sprâncene vă permit să reparați rapid aspectul sprâncenelor voastre. Totuși, nu va fi posibil decât dacă produsul pe care îl folosiți este durabil și precis. Cum să-l alegeți pe cel mai bun când piața de frumusețe oferă atât de multe opțiuni diferite? Pentru a facilita acest lucru pentru voi, am alcătuit un clasament al celor mai bune 5 creioane de sprâncene care se bucură de popularitate.

Sprâncenele ar trebui să fie întotdeauna accentuate, dar rețineți că ar trebui să arate natural. Sprâncenele exagerate pot arăta mai degrabă amuzant și nu este de mirare că nu arată deloc bine. Verificați clasamentul nostru și faceți-vă sprâncenele precum un artist profesionist de machiaj!

TOP 5 CREIOANE DE SPRÂNCENE CĂRORA MERITĂ SĂ LE ACORDAȚI ATENȚIE

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

creioane de sprâncene nanobrow

Dacă apreciați un creion de sprâncene ultra-fin și precis, atunci aceasta nu poate trece neobservat. Nanobrow Eyebrow Pencil este un succes în indistria frumuseții. Acest creion profesional de machiaj al sprâncenelor este extrem de rezistent, solid și ușor de folosit. Vârful său rafinat are întotdeauna duritatea potrivită deoarece ascuțirea sa nu este necesară. Accentuează toate tipurile de sprâncene, astfel încât acestea arată întotdeauna frumos în mod natural. Visați la sprâncene ideal mapate fărăun efect grotesc? Nu veți putea găsi unul mai bun! Duritatea perfectă a vârfului va funcționa în caz de micropigmentare, definind marginile inferioare și superioare sau acoperind întreaga sprânceană cu culoare. Alegeți o nuanță care vă va uimi din cele patru disponibile. Formula catifelată alunecă fără probleme la nivelul pielii, trasează fire de păr suplimentare și umple toate golurile nedorite fără a se întinde sau șterge de-a lungul zilei. Produsul asigură un machiaj fabulos și rezultate uimitoare! Sprâncene perfecționată până la cel mai mic detaliu? Sigur, este incredibil de ușor. Nanobrow Eyebrow Pencil este un produs foarte lăudat, apreciat de artiștii profesioniști de machiaj. Culorile bine gândite, vârful precis, aplicarea confortabilă și, desigur, rezultatele spectaculoase – toate acestea pot fi obținute cu acest creion. 

2. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow

Acest creion fantastic, automat de machiaj al sprâncenelor vă permite să obțineți efecte de vis. Are o periuță precisă încorporată care separă firele de păr fără dificultate și le fixează toată ziua. Câteva mișcări simple sunt suficiente pentru a camufla zonele rare și crea rezultate tridimensionale. Aplicatorul retractabil trasează linii adiționale, super subțiri, care imită firele de păr reale. Puteți alege dintre opt culori intense! De asemenea, setul include o pensulă dedicată amestecării, care vă permite să obțineți cele mai naturale efecte posibile. Machiajul de sprâncene nu trebuie să fie dificil! Rețineți că cea mai bună formă de sprâncene este cea cu aspect subtil. Trasați fire de păr suplimentare în zonele care au nevoie și apoi definiți arcurile, accentuându-le forma naturală. Sprâncene maximum de groase într-o clipă!

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil

Acest creion fin de sprâncene a furat inimile multor clienți. Vârful întotdeauna precis are 0.9 mm și poate fi scos din carcasă. Nuanțează arcurile perfect, le accentuează și umple cu una dintre nuanțele frumoase, conturându-le corect toată ziua. Liniile delicat trasate se aseamănă sprâncenelor naturale. Periuța spiralată, solidă, vă permite să dozați cantitatea potrivită de pigment, obținând un aspect fantastic pentru orice ocazie. Creionul rezistent la apă #Bomb Brows poate fi achiziționat în opt culori. Important de reținut este că acest creion oferă sprâncenelor stilizare și îngrijire într-un singur produs. Formula sa bogată conține vitamina E și un amestec de ulei de ricin și ulei de cocos. Produsul oferă efectul unui machiaj permanent!

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Sprâncene groase direct dintr-o revistă de modă? Cel mai facil lucru din lume! Acest creion facilitează fixarea sprâncenelor perfect mapate! Este disponibil în opt nuanțe care se potrivesc oricărui tip de sprâncene. Brow Cheat perie excelent și accentueaă chiar și arcurile foarte necooperante. Rezultatele rezistă toată ziua, fără a fi nevoie de retușări. Acest produs magic umple golurile și peticele, intensifică strălucirea naturală și definește aproape fără efort sprâncenele! Frumusețe accentuată doar într-o clipă! Este posibil datorită produsului Brow Cheat!

5. Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Creionul de sprâncene lansat de această marcă iconică accentuează sprâncenele cu precizie maximă. Creionul retractabil, foarte fin, le umple în zonele care au nevoie de ascare, creând efecte tridimensionale. A fost creat pentru toate tipurile de machiaj – de la cel natural la cel accentuat și expresiv. Este disponibil în nuanțe foarte subtile, prin urmare se va potrivi ușor trăsăturilor voastre faciale, creând un machiaj profesional, la modă de fiecare dată când îl folosiți. Pur și simplu, periați în sus sprâncenele pentru a vă accentua ochii și apoi umpleți întreaga sprânceană cu mișcări delicate. Estompați subtil creionul, folosind periuța delicată. Și gata! Creionul Dior nu este cel mai ieftin, dar merită investiția.