Știm bine că în timpul acestor zile magice de la sfârșitul fiecărui an, dorim să arătăm superb și elegant. Din fericire, există câteva sfaturi de machiaj simple și economice care vă vor ajuta să arătați atât de minunat încât familia și prietenii vor fi uimiți de frumusețea voastră. Descoperiți aceste idei de machiaj care vă vor oferi un aspect fabulos la petrecerile de sărbători, reuniunile de familie și baluri.

Idei de machiaj de sărbători pentru reuniunile de familie: Efect elegant, dar natural

1. Hidratați pielea

Fără îndoială, pielea hidratată este esența machiajului frumos care rezistă timp de multe ore. Este extrem de important să furnizăți pielii apă deoarece, astfel, nu va fi necesar să aplicați câteva straturi de produse cosmetice colorate, prin urmare, nu veți risca efectul de mască. Trebuie să rețineți un singur aspect: înainte de aplicarea machiajului, aplicați un produs hidratant și așteptați până este complet absorbit în piele.

2. Aplicați fondul de ten

Două aspecte de reținut atunci când alegeți fondul de ten pentru reuniunile de familie din timpul sărbătorilor. Pe de o parte, acesta trebuie să reziste pe față toată seara, dar pe de altă parte, nu poate supraîncărca pielea. Pentru a îndeplini ambele cerințe, încercați să alegeți un fond de ten cu acoperire medie și să-l aplicați cu ajutorul unei pensule plate. În loc de a întinde fondul de ten pe toată pielea, este mai indicat să tapotați fața cu pensula, acordând mai multă atenție diferitelor cute, precum cele din jurul nasului.

3. Folosiți un creion de ochi

Indiferent dacă participați la o cină de Crăciun sau la o reuniune de familie de sărbători, este timpul perfect să vă definiți ochii mai puternic decât de obicei. Alegeți un creion de ochi subtil (de ex. sidefat) pentru a evidenția frumusețea ochilor. O idee bună este să asortați creionul de ochi cu un fard de ochi luminos care să adauge mai mult farmec și eleganță aspectului. Desigur, nu uitați să aplicați un rimel bun. Deoarece sezonul de sărbători și reuniunile de familie sunt evenimente emoționante, optați pentru un rimel rezistent la apă – probabil că nu veți fi încântată să observați în mijlocul cinei că straturile de rimel vi s-au scurs pe față împreună cu lacrimile declașate de emoții intense.

4. Aplicați un ruj

Odată ce v-ați așezat la masă, începeți să mâncați, să beți și să gustați diferite minunății culinare, motiv pentru care este recomandat să folosiți un ruj care poate face față tuturor acestor activități. De această dată, folosiți un ruj foarte rezistent (mat este ideal) sau un pigment care să vă coloreze buzele câteva ore.

Idei de machiaj pentru petrecerile de sărbători: Radiant și atractiv

1. Pregătiți pielea

Din nou, hidratați pielea pentru a mări rezistența fondului de ten. Machiajul pentru petrecerea de sărbători poate fi un pic mai extravagant decât cel aplicat la reuniunile de familie, așa că puteți încerca un produs luminos cu particule sclipitoare – veți face o impresie electrizantă prietenilor.

2. Definiți ochii

Aplicați un fard de ochi auriu sau în nuanța cuprului pe pleoapele superioare și definiți linia genelor cu un creion de ochi maro (de ex. ciocolată). Fără nicio îndoială, o petrece de sărbători este un moment perfect pentru aplicarea unor gene false, însă nu faceți asta dacă aveți gene naturale superbe (de ex. folosiți un ser de gene).

3. Machiați buzele

Nu trebuie să vă alegeți un roșu aprins pentru buze dacă mergeți la o petrecere de sărbători. Veți arăta bine dacă accentuați subtil buzele cu un luciu frumos și sclipitor care vă va oferi o strălucire naturală.

Idei de machiaj pentru balurile de sărbători: Machiaj accentuat de seară

1. Alegeți un fond de ten rezistent

Optați pentru un fond de ten care nu se scurge pe față, nici nu se amestecă cu sebumul. De asemenea, este recomandat să alegeți un corector de ochi ușor sau o cremă de ochi care hrănește pielea, lăsând această zonă problematică de sub ochi mai luminoasă.

2. Aplicați pudra potrivită

Știați că pudra pulbere obișnuită din bambus alb vă poate oferi un machiaj rezistent, creând, în același timp, așa-numitul efect de concentrare subtilă? Simplu spus, o astfel de pudră este cunoscută pentru reflectarea luminii, astfel încât tenul va arăta superb indiferent de lumină. Pudrați fața cu acest produs și veți putea avea certitudinea că veți arăta impecabil în pozele luate în timpul petrecerii.

3. Definiți ochii

Acoperiți pleoapele într-o nuanță strălucitoare și sidefată. Accentuați colțurile ochilor cu o culoare cu câteva tonuri mai închisă. Astfel, veți crea adâncime. Nu uitați să aplicați un tuș negru, lichid și gene false pentru a obține un aspect mai atractiv.

4. Buze carmin

Suntem aproape sută la sută sigure că veți fi de acord cu noi că nu există un tip mai bun de ruj pentru balul de sărbători decât cel carmin. Aplicați-l cu grijă la nivelul buzelor și fixați-l cu o pudră pulbere. Apoi, aplicați încă un strat de ruj. De ce să-l aplicați în acest mod? Pentru a obține un efect durabil.