nanobrow shape mascara

Nanobrow Shape Mascara – intensificați-vă frumusețea naturală a sprâncenelor!

Dacă aveți sprâncenele subțiri, rare și aproape invizibile, nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunt frumoase! Sprâncenele de acest tip au nevoie de ceva suplimentar care să le scoată în evidență frumusețea și farmecul. Ce spuneți despre un rimel de sprâncene care va îngroșa fiecare fir de păr și îi va adăuga dimensiune? Așa acționează Nanobrow Shape Mascara! Descoperiți mai multe despre acest produs!

Nanobrow Shape Mascara – perfect pentru toată lumea

Acest cosmetic este relativ nou, totuși, a devenit cel mai bine vândut produs pe piața produselor de înfrumusețare. Datorită acestor 5 motive, și voi vă veți îndrăgosti de el:

 1. PERIUȚĂ PRECISĂ, ERGONOMICĂ
 2. CULORI INCREDIBIL DE BOGATE ȘI NATURALE
 3. SILICON ÎN COMPOZIȚIE
 4. O FORMULĂ MINUNATĂ CARE VA DEFINI ȘI VOLUMIZA SPRÂNCENELE
 5. REZULTATE INCREDIBILE, DURABILE

Nanobrow Shape Mascara

Rimel disponibil in mai multe culori:

Nanobrow Shape Mascara – apreciat de artiștii profesioniști de machiaj

Rimelul este unic: perfecționat până la ultimul detaliu și incredibil de precis, făcând rezultatele dorite ușor de obținut. Cu siguranță, veți fi uimite de aplicatorul ergonomic care ajunge la fiecare fir de păr și veți aprecia culorile naturale, superbe care arată minunat în orice lumină. Formula sa minunată definește și stilizează fiecare fir de păr individual. Puteți obține efecte fabuloase și sprâncene care arată perfect de dimineața până seara.

La ce rezultate vă puteți aștepta de la Nanobrow Shape Mascara?

Folosind Nanobrow Shape Mascara, veți:

 • adăuga o culoare frumoasă fiecărui fir de păr din zona sprâncenelor,
 • defini frumusețea și forma naturală,
 • umple delicat golurile,
 • crea un machiaj de zi cu zi natural,
 • îndesi vizual sprâncenele și le veți volumiza,
 • da formă și veți fixa firele de păr.
nanobrow shape mascara

Nanobrow Shape Mascara – cum să-l folosiți în machiaj?

Rimelul este versatil! Îl puteți folosi individual, pentru a colora întreaga sprânceană sau doar coada sau îl puteți combina cu alte produse nuanțatoare de machiaj al sprâncenelor ca un fixativ pentru a ține firele de păr în loc toată ziua. Iată două dintre cele mai populare metode:

1. MACHIAJ DE ZI CREAT DOAR CU NANOBROW SHAPE MASCARA

Sprâncene dumneavoastră au nevoie doar de un pic de stilizare? Poate că sunteți minimalistă când vine vorba de machiaj? Periați, pur și simplu, printre firele de păr cu ajutorul produsului Nanobrow Shape Mascara în culoarea selectată. Este o metodă minunată de a obține sprâncene naturale și bine stilizate și un aspect subtil de machiaj.

2. FOLOSIȚI POMADA SAU PUDRA DE SPRÂNCENE CU NANOBROW SHAPE MASCARA

Preferați machiajul mai accentuat? Sprâncenele expresive, puternice este efectul pe care îl iubiți? Combinați Nanobrow Shape Mascara cu o pomadă sau o pudră de sprâncene. Rimelul vă va face sprâncenele tridimensionale și stufoase și, de asemenea, le va fixa.

Nanobrow Shape Mascara – cum îl puteți achiziționa?

Este o joacă de copii! Nanobrow Shape Mascara poate fi cumpărat chiar acum! Pur și simplu, vizitați www.nanobrow.ro și adăugați nuanța aleasă în coșul de cumpărături. Merită să verificați și alte produse superbe de sprâncene de la Nanobrow. Aveți la dispoziție o mulțime de produse dintre care puteți alege!