Ulei de argan Argan Oil

Sunteți în căutarea unui produs natural de înfrumusețare de cea mai bună calitate? Alegeți uleiul de argan – unul dintre cele mai exclusiviste și bine evaluate uleiuri din lume. De îndată ce veți observa efectele sale incredibile, veți continua să-l cumpărați iar și iar! Cum să-l alegeți pe cel mai bun? Iată sugestia noastră: încercați produsul cel mai bine vândut NANOIL Argan Oil. Acest produs de calitate superioară vă aduce numeroase beneficii în rutina voastră de înfrumusețare. 

Uleiul lichid din Maroc: 100% ulei pur de argan de la NANOIL

Știați că cel mai prețios ulei de argan este extras din arborii care cresc în cele mai pure zone din punct de vedere biologic din Maroc? Este respectat și prețuit acolo, evidențiat de denumirea dată acestuia de marocani: aur lichid. Acest nume nu este are doar legătură cu faptul că uleiul constituie venitul național al țării, ci și cu efectele sale minunate (de asemenea, proprietățile de înfrumusețate) și beneficiile pentru corpul uman. Desigur, marocanii sunt experți în extragerea uleiului de argan care își menține toate proprietățile incredibile. Au făcut asta de secole, presând manual uleiului, fără a-i permite să treacă prin nicio procesare chimică precum rafinarea. NANOIL oferă 100% aur lichid marocan – un produs de stimulare a frumuseții complet natural, de cea mai bună calitate, care aduce beneficii minunate pielii și părului dumneavoastră!

NANOIL: compoziția biochimică a uleiului de argan

Deoarece a fost extras cu atenție la detalii, uleiul de argan de la Nanoil își menține toate ingredientele necesare pentru îmbunătățirea pielii și părului, acestea incluzând:

  • tocoferoli, de asemenea vitamina E, care este considerată vitamina tinereții. Tocoferolii sunt antioxidanți puternici care neutralizează activitatea radicalilor liberi.
  • carontenii îmbunătățesc tonul pielii, netezesc stratul epidermic și stimulează producția de colagen.
  • acizii grași – mai ales omega-3 și -6, asigură funcționarea adecvată a celulelor și oferă elasticitate incredibilă pielii.
  • polifenolii – antioxidanți care protejează celulele pielii împotriva deteriorării și facilitează repararea acestora.
  • squalena – un ingredient din seebumul uman, îi reglează nivelul, hidratează și previne îngrășarea excesivă a pielii.
  • fitosterolii – ingrediente din plante care întăresc bariera de protecție a pielii.

Ulei de argan Argan Oil

Cum se utilizează NANOIL ARGAN OIL?

Ingredientele minunate sunt apreciate chiar și de cosmetologi, dar acestea nu sunt singurele calități ale uleiului de argan. Se pare că îl putem folosi la nivelul tuturor părților corpului – în păr, pe gene, sprâncene și chiar unghii!

Aplicarea uleiului de argan cu regularitate în păr ne va oferi șuvițe mai puternice, mai elastice și pline de strălucire minunată. Un astfel de tratament cu ulei de păr este o metodă mult mai bună decât masca sau balsamul de păr deoarece poate fi aplicată și la nivelul scalpului. Va curăța scalpul, stimula foliculii părului și promova creșterea mai rapidă a părului, stopând căderea părului în același timp. Este un remediu excelent pentru căderea sezonieră a părului. NANOIL ARGAN OIL, de asemenea, revigorează culoarea părului, întărind vârfurile părului și prevenind despicarea acestora.

Încercați să combateți celulita și vergeturile sau doriți, pur și simplu, să vă recuperați aspectul tânăr și suplu al pielii? Masați ulei de argan în piele, utilizați-l pentru masaj și combinați-l cu o loțiune de corp. Uleiul vă va ajuta să eliminați aspectul de coajă de portocală și petele. Are un efect de consolidare și reparare și lasă pielea catifelată și netedă.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Îl puteți folosi și în îngrijirea feței – NANOIL Argan Oil este excelent pentru toate tipurile de ten! Adăugați câteva picături în crema facială sau amestecați-l cu fondul de ten pentru o piele odihnită și strălucitoare. Folosiți-l, de asemenea, la nivelul pielii de sub ochi pentru a elimina așa-numitele riduri laba gâștei. Nu uitați să tapotați o picătură și la nivelul genelor și sprâncenelor – le va face mai puternice și mai lungi!

Uleiul de argan NANOIl este, de asemenea, fantastic pentru picioare, mâini, coate și unghii. Puteți uita de pielea uscată a călcâielor, de coatele aspre și unghiile fragile! Nanoil că va ajuta să vă îmbunătățiți aspectul din cap până în picioare!

Pentru mai multe informații, vizitați nanoil.ro.