Folosiți frecvent uscătorul sau placa de păr pentru a vă stiliza părul? Dacă da, atunci probabil că vă întrebați și cum vă puteți proteja podoaba capilară împotriva deteriorării termice, deshidratării și aspectului tern. Cel mai facil mod de a vă menține părul în siguranță este să alegeți un spray de protecție termică – un cosmetic perfect capabil să devieze căldura generată de aparatele de stilizare. Astfel, părul dumneavoastră își menține aspectul frumos și sănătos în ciuda expunerii zilnice la stilizare termică. Veți putea găsi mai jos o listă scurtă a celor mai bune spray-uri care, în prezent, sunt cel mai bine vândute și cotate produse de către utilizatori. Ce spray de protecție termică își va găsi locul în toaleta dumneavoastră?

CLASAMENT: Spray-uri de protecție termică a părului

Nanoil Heat Protectant Spray

Nr. 1 Nanoil Heat Protectant Spray

CANTITATE: 6.76 fl. oz / 200 ml

Acesta este unul dintre cel mai bine cotate produse concepute pentru stilizare termică. Nu doar protejează părul împotriva temperaturilor ridicate, generate de uscător și placă, dar protejează și împotriva luminii UV și aerului uscat. Alcătuit din proteine de mătase, Nanoil Heat Protectant Spray oferă un păr mai frumos, lăsându-l mai neted, mai strălucitor și mai plăcut la atingere. Și cel mai minunat este că acest spray de protecție termică vă oferă toate aceste beneficii fără a supraîncărca părul.

Potrivit pentru toate tipurile de păr, acest spray de protecție termică de la Nanoil s-a dovedit capabil să disciplineze chiar și cel mai rebel păr. De ce merită să-l încercăm? În afara formulei bogate în substanțe nutritive, oferă protecție împtriva temperaturilor de până la 220-Celsius. Curioase? Vizitați nanoil.ro pentru mai multe informații și pentru a accesa întreaga listă de ingrediente.

Nr. 2 Kevin Murphy Ever Smooth, Heat Activated Style Extender

CANTITATE: 5.07 fl. oz / 150 ml 

Există mulți fani Kevin Murphy care nu se lasă descurajați de prețul ridicat pe care trebuie să-l plătească pentru oricare dintre produsele lansate de această marcă. Dar popularitatea ridicată de care se bucură Kevin Murphy nu ar trebui să fie surprinzătoare – produsele sale cosmetice profestionale sunt folosite în coaforurile din toată lumea. Chiar dacă puteți găsi produse cosmetice mai ieftine care oferă aceleași rezultate, Kevin Murphy este un lider printre mărcile cosmetice, lansând produse care acționează minunat. Același lucru este valabil și pentru produsul Heat Activated Style Extender.

Acest spray de protecție termică este un cosmetic decent care protejează părul împotriva temperaturilor ridicate. Dacă vă confruntați cu electrizarea și efectul static, Kevin Murphy Ever Smooth va fi aliatul vostru. Promovează chiar și netezimea și strălucirea! Și nu în ultimul rând, formula este bogată în ingrediente naturale precum extracte de scoarță de lemn, chiparos albastru și chiparos alb.

Nr. 3 Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

CANTITATE: 2.02 fl. oz / 60 ml, 8.45 fl. oz / 250 ml

Dipsonibil în recipiente de două dimensiuni, spray-ul de protecție termică Bumble and Bumble oferă părului patru beneficii: protecție UV, netezime, strălucire și, desigur, protecție împotriva deteriorării termice. Și, deoarece puteți alege o cantitate mai mică, vă recomandăm să o faceți. Se pare că acest produs cu miros minunat supraîncarcă unele tipuri de păr, mai ales cel cu porozitate redusă, des sau cel cu tendință de îngrășare.

Însă, odată ce verificați că Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil este perfect pentru părul vostru, veți adora capacitatea sa de a transforma părul uscat într-un păr hidratat. Și acest tip de păr are nevoie de protecție termică cel mai mult. Acest efect se datorează amestecului de 6 uleiuri, care în afară de repararea părului obosit, oferă și protecție termică. Acest spray este foarte eficient, ceea ce, desigur, este un plus, considerând prețul ridicat. Mirosul superb este un alt plus demn de menționat.

No 4. OUAI Heat Protection Spray

CANTITATE: 4.04 fl. oz / 126 g

Uleiurile naturale sunt cele care au câștigat popularitatea mărcii OUAI. Recent, marca a lansat și un spray de protecție termică, la fel de popular și iubit de utilizatorii OUAI. Chiar dacă un recipient nu durează mult timp, efectele oferite  sunt, într-adevăr, incredibile. OUAI Heat Protection Spray este ușor de aplicat în păr, creând un strat ușor de protecție, care nu permite căldurii să priveze părul de apă.

În plus, acest spray nu lasă nicio urmă la nivelul părului. Ce lasă, în schimb, este un păr neted, strălucitor și vizibil mai puternic. Acest efect se datorează polimerilor termici speciali care, pe de o parte, protejează părul împotriva temperaturilor ridicate și, pe de altă parte, sigilează apa în interior. OUAI Heat Protection Spray este potrivit chiar și pentru părul foarte delicat, fin, cu tendință de îngrășare.