Dați-ne voie să ghicim: vă place să vă stilizați părul folosind căldura, dar sunteți, în același timp, îngrijorată că vă veți arde părul? Nu aveți de ce să vă faceți griji că obiceiurile zilnice de înfrumusețare vă vor lipsi părul de hidratare dacă aveți Nanoil Heat Protectant Spray. Descoperiți cât de ușor este să vă mențineți părul protejat cu doar un singur spray de protecție termică.

Părul fragil, tern și despicat arată clar că folosirea dispozitivelor de păr care generează căldură nu este benefică pentru dumneavoastră. Ce puteți face pentru a readuce la viață aceste șuvițe de păr stresate?

Păr mai puternic cu Nanoil Heat Protectant Spray

Acest spray incredibil de protecție termică de la Nanoil îndeplinește mai multe sarcini pe lângă protejarea suprafaței firului de păr împotriva căldurii. Într-adevăr, acest produs are un as în mânecă! În primul rând, spray-ul hrănește, face părul mai puternic și facilitează repararea mai rapidă. În al doilea rând, Nanoil Heat Protectant Spray nu doar lasă părul mai sănătos, ci și fixează coafura pe parcursul întregii zile. 

Formulă perfectă

Datorită componentelor atent selectate, Nanoil Heat Protectant Spray vă permite să obțineți o coafură strălucitoare, cu aspect perfect, protejând împotriva efectelor negative ale vântului puternic, înghețului și soarelui. Pantenolul, cunoscut și sub denumirea de provitamina B5, are rolul de a reține umiditatea și substanțele nutritive în înteriorul părului. Pe lângă pantenol, acest spray de protecție termică este îmbogățit și cu un antioxidant – unica vitamină E. Acest spray vă oferă un păr neted și protejat care uimește prin strălucire. Doar pulverizați produsul în păr și folosiți dispozitivele de stilizare la alegere pentru a-l aranja în coafura superbă care i se potrivește cel mai bine.

Protecție împotriva deteriorării cauzate de temperaturile ridicate

Protecția oferită de spray-ul de protecție termică Nanoil este impresionantă deoarece nu permite temperaturilor de până la 430 grade F (220 grade C) să vă deterioreze părul! Face acest lucru creând o barieră invizibilă și ușoară la suprafața firului de păr. Aceeași barieră menține apa în interiorul părului, prevenind eficient deshidratarea, deteriorarea și estomparea culorii. De aceea, merită să aplicați spray-ul de protecție termică Nanoil de fiecare dată când folosiți un dispozitiv de stilizare termică.

De ce Nanoil Heat Protectant Spray?

Dacă v-ați săturat să folosiți mai multe produse cosmetice de păr pentru a vă aranja coafura, le puteți înlocui cu un sigur produs. Știți care? Ați ghicit – Nanoil Heat Protectant Spray! Cu doar un spray, vă puteți proteja, hidrata, netezi și desciplina șuvițele rebele, ceea ce facilitează considerabil stilizarea oricărei coafuri dorite. Acest produs incredibil de la Nanoil vă oferă un păr elastic care reflectă razele soarelui. Poate preveni chiar și estomparea culorii părului vopsit.

cele mai bine spray de protecție termică Nanoil

100% protecție cu Nanoil

Spray-ul de protecție termică Nanoil este un produs esențial dacă doriți un păr puternic și strălucitor. Atunci când aplicați produsul înainte de stilizarea termică, părul dumneavoastră:

  • va fi protejat împotriva temperaturilor ridicate
  • nu se va încurca
  • nu va fi afectat de efectul static sau de electrizare
  • va fi ușor de aranjat și stilizat
  • își va recăpăta aspectul strălucitor
  • se va repara mai rapid

Folosiți spray-ul Nanoil înainte de uscare, îndreptare sau ondulare pentru a oferi părului protecție 100% împotriva temperaturilor ridicate și deteriorării cauzate de căldură. Vestea bună este că Nanoil vă oferă toate acestea fără a lipsi părul de volum. Poate credeți că Nanoil Heat Protectant Spray acționează doar atunci când este aplicat pe părul umed. Se pare că îl puteți aplica și pe părul uscat atunci când doriți să-l protejați împotriva soarelui.

Aflați mai multe despre efectele și proprietățile produsului vizitând website-ul oficial Nanoil pe nanoil.ro. Descoperiți și alte produse de îngrijire a părului și creați-vă propriul tratament unic și personalizat cu produsele Nanoil.