Femeile sunt rareori mulțumite de genele lor naturale. De obicei, abia se observă și sunt foarte subțiri. Mama Natură nu este generoasă când vine vorba de gene, motiv pentru care femeile caută soluții optime pentru a obține rezultatele dorite. Genele de tip cluster (smocuri) DIY se numără printre opțiuni. Ce produse merită cea mai mare atenție?

Extensii de gene DIY? Da, se poate!

Încercările de a obține gene sănătoase și voluminoase nu se finalizează întotdeauna cu succes. Este un lucru cunoscut că ciclul de viață al firului de păr din gene este scurt, ceea ce înseamnă că atunci când o geană crește, alta cade. Acesta este un proces complet natural care nu poate fi schimbat.

Rimelurile de îngroșare și serurile pentru creșterea genelor produc efecte care sunt fie temporare, fie necesită mult timp. Pe de altă parte, extensiile de gene semipermanente pot înrăutăți părul natural al genelor, iar unele femei nu se pot obișnui cu faptul că nu pot schimba nimic în ceea ce privește stilul de gene făcut de un tehnician de gene.

De aceea, piața de cosmetice începe să ofere gene cluster DIY care ne ajută să schimbăm complet aspectul genelor în câteva minute. Este o adevărată descoperire care ia cu asalt piața. Extensiile de gene cluster pentru acasă sunt, de asemenea, un vis devenit realitate pentru femeile care iubesc să experimenteze cu imaginea lor.

Totodată, varietatea de produse pentru gene ne face să ne întrebăm care dintre ele reprezintă de fapt cea mai bună alegere. Aceasta ar putea fi o decizie dificilă. Pentru a risipi toate îndoielile, prezentăm un top al celor mai bune gene cluster DIY. Care dintre ele se dovedesc a fi câștigătoare?

Clasament al celor mai bune extensii de gene cluster DIY. Ce produs merită să fie declarat lider?

Clasamentul celor mai bune extensii de gene cluster DIY a fost creat pentru a te ajuta să iei decizia corectă. Produsele prezentate se remarcă față de concurență. Acestea permit aplicarea cu ușurință a extensiilor de gene acasă, în câteva minute.

Cu toate acestea, nu poate exista decât un singur câștigător al clasamentului cu cele mai bune extensii de gene de folosit acasă. Câștigătorul are cele mai performante caracteristici și oferă o purtare extrem de confortabilă. Să trecem la subiect. Continuă să citești și află care sunt cele mai bune gene cluser DIY, precum și alte produse demne de luat în seamă!

1. Gene cluster DIY Lash Extensions from Nanolash

Kit de extensii de gene DIY

Fără nicio îndoială, plasăm DIY Lash Extensions de la marca Nanolash pe primul loc în clasament. La urma urmei, marca s-a făcut cunoscută prin produsele pentru gene de calitate superioară. Unele dintre ele sunt produse cosmetice eficiente pentru îngrijirea genelor, altele funcționează excelent pentru stilizarea genelor.

Chiar și cei mai pretențioși clienți vor fi mulțumiți de DIY Lash Extensions. Produsul este potrivit atât pentru utilizarea la domiciliu, cât și pentru tehnicienii de gene.

Genele cluster DIY de la Nanolash constituie un produs premium, făcut dintr-un material ușor și moale. Acest lucru înseamnă că le poți purta fără nicio senzație de disconfort. Evident, acest lucru le face să fie o alegere perfectă pentru persoanele cu ochi foarte sensibili.

DIY Lash Extension au fost concepute pentru a imita genele reale. Nu trebuie să-ți faci griji că genele artificiale vor arăta rău. Acestea sunt gene false, asemănătoare cu părul de nurcă, care sunt perfect adaptate la forma pleoapei și care se îmbină cu genele naturale, chiar dacă acestea sunt subțiri și slabe.

DIY Lash Extensions sunt disponibile într-un pachet de 36 de mănunchiuri de gene, în 8 stiluri la alegere, iar fiecare pachet oferă 3 lungimi: 10 mm, 12 mm și 14 mm. Conform informațiilor de pe produs, avem nevoie de 4 sau 5 mănunchiuri pentru fiecare ochi, așa că o cutie ar trebui să fie suficientă pentru 4 aplicări. În realitate, putem refolosi genele cluster după ce le scoatem și le curățăm temeinic, astfel că un singur pachet ne permite să efectuăm mai multe tratamente de gene. În plus, datorită diversității de stiluri de gene disponibile, se pot crea atât gene cu aspect natural, cât și cu volum dramatic.

Brandul oferă, de asemenea, un kit complet de gene cluster pentru aplicarea DIY. Iată ce găsești în interior:

  • Nanolash bonder – devine aderent după aproximativ 30-60 de secunde, în plus, uniformizează culoarea genelor.
  • Nanolash sealer – cu ajutorul lui, poți îndepărta ușor și rapid stratul lipicios de pe gene.
  • Nanolash remover – ajută la îndepărtarea clusterelor oricând dorești, fără a deteriora genele naturale.
  • pensetă pentru gene – fabricată integral din oțel inoxidabil.

Produsele au câte 5 mililitri fiecare, așa că ar trebui să-ți ajungă mult timp.

DIY Lash Extensions pot fi aplicate în mai puțin de 10 minute. Producătorul promite că singurul lucru pe care trebuie să îl facem este:

  • să aplicăm bonderul și să așteptăm ca acesta să devină suficient de aderent.
  • să plasăm clusterele la aproximativ 1 mm de linia genelor.
  • să aplicăm sealer pe toată suprafața genelor.

Fie că ai sau nu experiență în aplicarea extensiilor de gene, nu ar trebui să întâmpini probleme cu aceste gene smocuri. Le poți purta până la 5 zile, însă femeile care le-au încercat spun că DIY Lash Extensions pot rezista chiar și până la 8 zile, dacă nu uităm de îngrijirea ulterioară corespunzătoare.

Chiar dacă producătorul susține că sunt gene cluster de unică folosință, am întâlnit recenzii online care arată clar că genele nu s-au deformat după ce au fost scoase. Cu alte cuvinte, sunt numai bune pentru a fi reutilizate.

Luând în considerare factorii de mai sus, nu avem niciun dubiu – DIY Lash Extensions merită cel mai bun calificativ!

2. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit este un alt produs care va funcționa pentru extensia genelor DIY. Pur și simplu, este un kit de bază care permite aplicarea clasică a genelor.

Conține mănunchiuri de gene de diferite dimensiuni, plus accesorii esențiale pentru extensia genelor acasă. Aceste gene cluster DIY sunt destul de ușoare și arată natural, însă banda neagră este mai degrabă groasă, ceea ce ar putea fi un dezavantaj. În cazul Nanolash, de exemplu, genele sunt plasate pe o bandă subțire care garantează o aplicare ușoară. În acest caz, va trebui să te străduiești să plasezi corect banda pe linia genelor tale.

Producătorul susține că putem să aplicăm genele cluster în 10 minute. Cu toate astea, având în vedere grosimea benzii, aplicarea poate să necesite mai mult timp. Durata estimată de purtare este de patru zile, dar trebuie știut că pentru a obține această durată, trebuie să achiziționezi și un produs suplimentar – un overnighter – și să îl aplici pe gene în fiecare seară înainte de somn. Și chiar dacă faci acest lucru, perioada de purtare tot este mai scurtă decât cele opt zile cu extensiile de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash. Mai mult decât atât, nu poți refolosi genele Falscara după ce le dai cu overnighter.

3. Velour- Xtensions Kit

Clasăm Velour- Xtensions Kit pe locul trei în topul nostru. Acest kit de extensii de gene DIY ar trebui să le permită femeilor să obțină rezultatele dorite acasă. Nu conține totuși un sealer, astfel că trebuie să îl cumpărăm separat. E cu siguranță unul dintre cele mai mari dezavantaje.

Velour- Xtensions Kit sunt gene smocuri tradiționale pentru aplicarea DIY. Le putem folosi pentru a crea lookurie de gene cu aspect natural. Pentru rezultate mai dramatice, cum ar fi Russian Volume, trebuie să folosim mai multe clustere.

Aplicarea ar trebui să dureze în jur de 15 minute, un timp ușor mai slab în comparație cu DIY Lash Extensions care se aplică în sub 10 minute. Genele Velour- Xtensions Kit ar trebui să rămână fixate timp de 5 zile, dar producătorul spune că timpul de purtare depinde de întreținerea ulterioară pe care o urmăm.

4. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit este următorul în clasamentul nostru. Un alt set de gene cluster pentru uz casnic, demn de apreciere. Genele vin în diferite lungimi și stiluri. Putem să le aplicăm ca să creăm un efect de tip Russian Volume sau doar să ne facem genele să arate mai dese.

Lashify Starter Kit vine împreună cu accesorii pentru extensiile de gene cluster. Deși kitul are un ambalaj frumos, prețul său este un impediment pentru mulți, deoarece depășește prețul extensiilor de gene din saloane. De asemenea, Lashify Starter Kit nu include decât 10 bucăți de gene cluster false, ceea ce însemnă o singură aplicare. Pachetele pentru refill disponibile conțin, de asemenea, doar 10 bucăți și sunt probabil cele mai scumpe produse din categoria lor. Pe scurt, dacă optezi pentru setul Lashify, trebuie să fii conștientă că vei cheltui o avere.

În ceea ce privește aplicarea, aceasta ar trebui să dureze 10 minute, dar producătorul atrage atenția că acest timp se poate prelungi dacă e prima oară când le aplici. Ar trebui să le putem purta timp de aproximativ 5 zile, însă brandul amintește din nou că durata depinde de predispozițiile individuale.

5. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit este, de asemenea, conceput pentru aplicarea la domiciliu. Acestea sunt gene cu aspect natural, oferind diferite stiluri și lungimi.

Producătorul afirmă că aceste extensii de gene pot fi aplicate în doar 10 minute. Din păcate, utilizatoarele nu sunt de acord, atrăgând atenția asupra aplicatorului cu formă nereușită și a faptului că aplicarea clusterelor pe linia genelor necesită multă îndemânare și experiență.

Spre deosebire de genele cluster Nanolash, Lilac St Intro Starter Kit poate pune o mulțime de probleme începătorilor. În cazul acesta, ai putea să achiziționezi un alt aplicator, dar acest lucru face ca setul să fie incomplet.

Genele cluster Lilac St Intro Starter Kit pot rezista între 2 și 4 zile. Un pic mai puțin decât DIY Eyelash Extensions, de exemplu.

6. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit ocupă ultimul loc în clasamentul nostru. Acestea sunt extensii de gene DIY pentru utilizare la domiciliu. Producătorul spune că le putem folosi pentru a crea gene voluminoase cu efect Hollywood, precum și efecte mai naturale, însă avem unele îndoieli dacă ne uităm mai bine la aceste clustere. Genele sunt destul de groase și au o curbură pronunțată. Pot arăta mai degrabă nenaturale comparativ cu extensiile de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash.

Pe lângă mănunchiurile de gene, kitul include accesorii esențiale care ajută la efectuarea primei aplicări. Procesul se presupune că durează aproximativ 10 minute, iar femeile care au încercat produsul par să confirme această afirmație.

Din păcate, problema este mai degrabă legată de durata de purtare a extensiilor Glamnetic. Producătorul menționează vag „câteva zile”, însă există utilizatoare care spun că mănunchiurile au început să se desprindă după doar o zi de purtare. Bănuim că acest aspect ar putea depinde de întreținerea ulterioară și de modul de aplicare a clusterelor de gene.

Fără îndoială, există loc de mai bine în ceea ce privește Glamnetic Lash Extension Kit.

Cele mai bune gene cluster DIY – Rezumatul clasamentului

În mod sigur, femeile care sunt în căutare de gene cluster DIY se confruntă cu o mulțime de dileme. Sperăm că topul nostru aduce puțină claritate în ceea ce privește extensiile de gene făcute acasă.

DIY Lash Extensions de la Nanolash se dovedesc a fi un produs de top; aceste extensii de gene au toate caracteristicile care garantează o extensie rapidă și ușoară a genelor acasă. Utilizându-le, vei obține negreșit rezultatele dorite.

Atunci când alegi gene cluster, încearcă să ai în vedere un brand anume, precum și lungimile și stilurile de gene oferite. Trebuie să le potrivești la forma ochilor tăi și cu efectul pe care îl urmărești. Dacă ții cont de aceste aspecte, cu siguranță vei face alegerea potrivită.