Genele perfecte sunt genele pe care le observi de la distanță. Acestea pun în valoare ochii și le scot în evidență frumusețea. Din păcate, în cele mai multe cazuri, genele naturale ale femeilor nu sunt impresionante. Nanolash DIY Lash Extensions sunt genele cluster care pot reprezenta una dintre soluții. Merită acest produs?

Care sunt cauzele genelor fragile și scurte?

Multe femei au probleme cu genele lor – ne referim la genele care nu se remarcă prin lungimea sau grosimea dorite. De obicei, este exact invers, pentru că femeile se plâng de faptul că firele naturale ale genelor lor sunt slabe, subțiri și nici măcar straturile de rimel nu schimbă mare lucru.

De asemenea, femeile tind să aibă probleme cu pierderea culorii din gene, care este legată de factori genetici, cum ar fi tipul de frumusețe, dar și de unele activități zilnice și produse de înfrumusețare. Dacă lași reziduuri de machiaj pe gene sau dacă porți extensii de gene în mod constant, poți provoca, de asemenea, modificări ale culorii genelor.

Adevărul este că există multe lucruri care slăbesc genele. Supraîncărcarea lor poate provoca chiar pierderea genelor și goluri pe linia pleoapei. Nici măcar serurile și balsamurile intensive pentru gene nu vor repara ani de neglijență și leziuni.

Cum să aplici extensiile de gene false fără a-ți îngreuna genele naturale?

Până de curând, extensiile de gene DIY cu volum erau imposibile. Genele false cu bandă aveau tendința de a se desprinde atunci când te așteptai mai puțin, în timp ce extensiile de gene profesionale de la salonul de înfrumusețare agravau starea firelor naturale.

Din fericire, brandul Nanolash vine în ajutorul tuturor femeilor cu extensiile de gene cluster DIY Lash Extensions – un produs care rezolvă problemele legate de gene fără a afecta firele naturale de păr.

Extensiile de gene cluster DIY de la Nanolash îți vor permite să creezi orice stil preferi pentru genele tale în doar 10 minute. Pur și simplu trebuie să:

  • aplici bonder pe toate genele și aștepți 30-60 de secunde până când adezivul devine lipicios.
  • iei buchețelul de gene gata făcut și să îl plasezi la baza genelor, la 1 mm distanță de linia pleoapei.
  • termini aplicarea cu ajutorul sealerului care îndepărtează stratul lipicios.

Asta este tot ce ai nevoie pentru a aplica rapid extensii de gene fără a-ți deteriora genele. Genele cluster DIY Eyelash Extensions de la Nanolash fac acest lucru posibil!

gene false

DIY Lash Extensions – gene cluster cu aplicare în 10 minute

Genele false tip cluster DIY Lash Extensions au fost concepute pentru a satisface nevoile femeii moderne – 36 de clustere (buchețele) sunt disponibile în 3 dimensiuni (10 mm, 12 mm, 14 mm) și 8 stiluri. Marca oferă, de asemenea, un kit de extensii de gene DIY care include:

  • Nanolash bonder (adeziv)
  • Nanolash remover
  • pensetă pentru gene Nanolash
  • Nanolash sealer

Produsele au câte 5 mililitri fiecare și te vor ține mult timp, la fel ca și buchețelele de gene. O aplicare necesită în jur de 4 sau 5 buchețele, astfel încât cutia ar trebui să ajungă pentru 4 utilizări.

DIY Lash Extensions sunt genele cluster pe care le poți aplica singură, iar acestea vor rămâne fixate timp de până la 5 zile. Nu este nevoie să le dai jos înainte de somn. Când ești gata să le scoți, vei vedea că durează doar o clipă.

Datorită diferitelor stiluri, poți crea gene cu volum rusesc sau un look de zi cu zi mai subtil. Poți aplica și stiliza genele tale DIY Eyelash Extensions până când obții rezultatul dorit.

gene false

Genele cluster Nanolash cu aplicare DIY – alege produsele care oferă rezultatele dorite!

Extensiile DIY Lash Extensions fac parte cu siguranță din categoria produselor premium. Acestea sunt gene tip cluster ușoare care se aplică în regim DIY. Aplicarea lor durează doar 10 minute, iar clusterele rămân intacte până la 5 zile.

Nu ezita să combini și asortezi clusterele pentru a crea stilul de gene care îți place cu adevărat. Genele perfecte de la Nanolash sunt potrivite pentru orice ocazie.