Stiliştii ne spun de luni de zile că, anul acesta, sclipiciul va domina petrecerile de Anul Nou – pe pleoape, unghii şi chiar pe sprâncene şi păr. Cum să aplicăm sclipici în păr pentru a obţine un aspect frumos şi inteligent? Descoperiţi părul cu sclipici.

Ca în fiecare an, când Crăciunul și Revelionul se apropie, pasiunea pentru sclipici revine în forță. În sfârșit, este timpul fardurilor de ochi aplicate doar pentru această ocazie. În acest an, totuși, sclipiciul domină nu doar machiajul, ci și coafurile de seară.

Păr cu sclipici

Petrecerea din Revelion este diferită de orice altă ocazie. Dacă alte dăți, ne concentrăm pe coafuri elegante, delicate, de Revelion, dorim să arătăm fabulos. Nu e de mirare că părul cu sclipici este regele de necontestat între tendințele din acest an. Sclipiciul ne face părul să strălucească într-un mod spectaculos, oferind un aspect imedit. Este părul cu sclipici o coafură de succes care va fi adorată de toate femeile?

Păr cu sclipici – cum arată?

Există numeroase metode de stilizare a părului cu sclipici. Puneți în aplicare câteva idei mai mult sau mai puțin creative. Cel mai important aspect însă este moderația, deoarece când vine vorba de sclipici, este foarte ușor să obținem un efect exagerat și aspectul extravagant poate deveni inestetic. Cele mai frumoase versiuni de păr cu sclipici sunt cele în care sclipiciul este doar un accent, de exemplu, aplicat pe o șuviță împletită în jurul cozii, câteva șuvițe sau o porțiune mică de păr.

Adăugaţi nişte sclipici!

Dacă purtați o rochie diafană, puteți aplica mai multe particule de sclipici. Însă, dacă rochia dumneavoastră domină prin elemente sclipitoare, utilizați mai puțin sclipici. Dacă folosiți bijuterii speciale pentru păr, asigurați-vă că acestea se asortează cu sclipiciul pe care doriți să-l aplicați. De exemplu, combinația de auriu și argintiu nu este, de obicei, cea mai reușită.

Coafuri de pe catwalk

Idea de a folosi sclipici pentru crearea coafurilor a început prin prezentarea de modă din sezonul de primăvară-vară a designerului francez, Giambattista Valli, care a modificat celebrul aspect umed cu o cantitate mare de sclipici. Stiliștii s-au îndrăgostit de acest efect și, în scurt timp, coafurile cu sclipici au devenit la modă.

Păr cu sclipici – cum se aplică?

Coafura cu sclipici este, cu siguranță, visul oricărei femei care dorește să participe la o petrecere sau bal. Dacă dorim un aspect la modă, trebuie să știm cum și unde să aplicăm sclipiciul, pentru a evita obținerea unui aspect neatractiv. Modul de aplicare a particulelor de sclipici în păr este, de asemenea, important. Trebuie să aplicăm sclipiciul astfel încât acesta să se mențină în păr toată noaptea, fără a se împrăștia.

Cele mai bune metode de aplicare a sclipiciului în păr:

  • utilizând un spray special de păr cu sclipici;
  • utilizând un ulei de păr cu particule iluminatoare;
  • pulverizând părul proaspăt stilizat cu sclipici;
  • aplicând o cantitate mică de lipici și adăugând apoi sclipici;
  • aplicând sclipici pe părul acoperit cu ceară de stilizare.