Stilurile de modă și tendințele tind să apară și să plece, asta este evident. Vezi tendințele în machiaj care sunt pe cale să devină la modă în primăvara și vara anului 2015.

trand2015-0

Liniile colorate pe pleoape

În anul prezent, liniile pe pleoapele superioare sunt pe cale să devină la modă. Acesta este răspunsul culorilor vii ale fardurilor de pleoape utilizate cu nerăbdare de artiștii în make-up, în special la prezentările de modă. Acestui tip de linie îi poate fi aplicat un creion, necesar cu unul mat, chiar dacă grosimea liniei nu este strict fixată. De asemenea, este posibil să rămână deja făcută linia pe pleoape.

Sprâncene naturale

Forma sprâncenelor este ca un fel de ramă pentru ochi. De asemenea, ele pot să-ți facă fața să arate mai slabă sau mai simplu, să creeze o privire de ochi deschis. În acest sezon, sprâncenele abundente și puțin pufoase sunt la modă. Pentru a mări forma și culoarea sprâncenelor, este recomandat să utilizați o pensulă specială sau cosmetice stilizabile. În timpul stilizării sprâncenelor, destul de utile pot fi următoarele produse – gel, pensulă, pensete, precum și, nuanțe pentru sprâncene sau fard de pleoape.

Dermatograful pe pleoapa inferioară

Liniile groase, intense și colorate făcute pe pleoapa inferioară sunt o altă tendință în make-up al anotimpurilor primăvară/vară. Linia ar trebui să fie făcute din colțul interior al pleoapei superioare pentru a crea, așa numitul efect de ușor lovit sau pictură. Apoi, linia se termină pe colțul interior al pleoapei inferioare. Este important ca liniile superioare și inferioare să fie de aceeași culoare.

Pleoape violet

Cu siguranță, toată lumea vrea să fie la modă, însă, cu toate acestea, nu toată lumea are curajul să poarte pleoapele violet. Doar cei care au ochii verzi ar arăta cel mai atrăgător cu această culoare pe pleoape. Ești liberă să folosești toate nuanțele violetului. Aplic-o pe pleoapele superioare și inferioare în conformitate cu regulile menționate anterior.

trand2015-2

Buze dulci

În primăvara și vara anului 2015, buzele trebuie să fie colorate, delicate și delicioase. Aplică strugurel de buze în culori precum roz, portocaliu sau coral. Poți să-ți decorezi buzele prin aplicarea unui ruj incolor sau doar prin lăsarea buzelor mate, fără strălucire.

Make-up Fără Make-Up

Prospețimea, naturalețea și delicatețea se vor impune în tendințele de make-up în 2015. Make-up Fără Make-up este aplicarea minunată a fondului de ten și a pudrei în așa fel încât să acopere petele sau cerculețele închise de sub ochi, și în același timp, să scoată în evidență cele mai atractive caracteristici ale feței femeii. Poți folosi lejer o cariocă fluorescentă pe obraji, tâmplă, bărbie și sub ridicătura orbitală a ochiului. Pe de altă parte, este recomandat să nu aplicați cantități mari de fond de ten transparent sau mat.