Nu numai că acoperă imperfecțiunile pielii, dar funcționează de asemeni și ca un camuflaj. Ce este? Este fondul de ten HD de la brand-ul Make Up For Ever, care ne oferă acoperirea invizibilă. În aceste circumstanțe, avem un produs 2 în 1- camuflajul semnelor pigmentare, precum și, așa numitul efect make-up no make-up.

make up for ever hd foundation

Cu siguranță, Fondul de ten HD acoperă imperfecțiunile minore, netezește pielea și egalizează tonul pielii. Prodosul oferă covers minor imperfections, smooths skin and equalizes skin tone. The product provides un make up finishing transparent, ceea ce înseamnă faptul că nuanța fondului de ten dispare o dată cu tonul pielii și, prin urmare, devină invizibilă și insensibilă. Altfel spus, produce efectul de make-up no make-up. În plus, fondul de ten HD absoarbe excesul de sebum, este destul de bun la matifierea pielii și oferă o acoperire suficientă a imperfecțiunilor. Un alt avantaj, cosmeticul durează mult când este aplicat și este eficient(un pachet conține 35 ml de produs). Important de observat este faptul că fondul de ten HD nu obstrucționează porii pielii, nu accentuează părțile uscate ale pielii și are proprietăți hipoalergenice. Totuși, fondul de ten HD are niște dezavantaje. of hypo-allergenic properties. Dacă aveți o piele uleioasă de exemplu, trebuie să vă terminați de machiat cu o pulbere mată, iar această situație este cea mai dezavantajoasă în această situație, trebuie să repeți această procedură de câteva ori în timpul unei zile. În plus, când îș aplici în rutina zilnică, produsul face fața mai uscată, iar cu observația aceasta, vei vedea, că, pe cât zilele trec, fondul de ten nu mai arată așa de atrăgător cum o făcea la prima aplicare. Încă un dezavantaj, trebuie să fii pregătit pentru faptul că fondul de ten HD poate să-și schimbe culoarea în timpul zilei.

Ever HD foundation-2

Acum, să spunem ceva și despre caracteristicile fizice ale cosmeticului. Fondul de ten HD de la brand-ul Make Up For Ever este într-o sticluță transparentă cu pompă. Acest tip de recipient ne permite să atingem performanță, fiindcă suntem capabili să obținem cantitatea de cosmetice, ceea ce este suficient pentru a ne acoperi fața cu doar un strat din produs. Cu siguranță, nu vrem să purtăm o mască a fondului de ten, fondul de ten HD este disponibil în multe nuanțe, de exemplu, porțelan roz, de fildes, desert, vanilie, miere aurie, maro și cafea doar ca să enumerăm câteva. Deoarece fondul de ten HD este disponibil în atât de multe culori, merită să alegegem nuanța ideală. Cum putem să o facem? Pune-ți pe bărbie câteva nuanțe ale fondului de ten și începe să observi. Cea care dispare și se potrivește cu ten, este fără doar și poate, nuanța potrivită pentru tine. În final, merită să menționăm faptul că nuanța fondului de ten trebuie să fie cu una sau chiar două tonuri mai luminoase decât tonul pielii tale.