Destul de recent, creatorii de modă au început să-și creeze propriile colecții de cosmetice. Suntem inundați, de exemplu, cu parfumuri semnate de actrițe, șampoane cu sigiliul unor modele, iar acum, putem cumpăra fondul de ten Luminous Silk Foundation de la Giorgio Armani. Dă-ne oportunitatea să examinăm, dacă această tendință pare să fie legitimă.

Giorgio Armani

Să începem prin următoarea întrebare, ce este acest fond de ten Luminous Silk Foundation, creat de Giorgio Armani? În fond, acesta este un cosmetic, al cărui scop este să evidențieze, atât tonul pielii, cât și tenul neted. În plus, conține mulți pigmenți strălucitori care reflectă lumina, oferă sclipire și face tenul mai drăguț și mai sănătos. Din cauza consistenței deschise, produsul este ușor de aplicat și nu creează pete pe fața cuiva. Totuși, la sfârșitul zilei, fondul de ten poate fi un pic șters pe unele părți ale feței. În plus, produsului lui Armani poate deveni în mod simplu fie închis sau de culori schimbate când ziua se sfârșește.

În al doilea rând, fondul de ten Luminous Silk Foundation de la Giorgio Armani trebuie să fie aplicat cu o pensulă de machiaj, care este de fapt, concepută de același designer. În general, este recomandat să aplicați fondul de ten cu o pensulă de machiaj netedă și cât de cât mare. Datorită acestui tip de pensule, este mai ușor să aplicați pe față cu fond de ten.

Giorgio Armani 2În al treilea rând, fondul de ten Luminous Silk Foundation poate fi cumpărat în peste 20 de nuanțe! A exagerat cineva cu acesta? În mod evident, răspunsul este negativ. Cu cât mai multe nuanțe, cu atât mai ușor îți vei găsi tonul pielii potrivit. Cu privire la acest aspect, Armani ne oferă nuanțe bej, maro, o gamă largă de ecru și mai multe fonduri de ten. Cum să alegem nuanța cea mai bună? De obicei, încercăm nuanța fondului de ten pe încheietură. Aceasta este o greșeală! După puțin timp, fața noastră va fi acoperită cu fond de ten, nu mâinile noastre. Având asta în minte, nuanța ar trebui verificată pe încheietură sau pe obraz.

Ca un creator de modă faimos, sticluța este cam obișnuită. , the bottle is rather ordinary. Un dop negru și un ambalaj transparent nu ne aduce pe genunchi. Totuși, cel mai mare avantaj al fondului de ten Luminous Silk Foundation este recipientul său care este sub formă de pompă. Datorită unui impuls, dispensăm cantitatea mare de cosmetic care trebuie aplicat pe un singur strat de fond de ten. Pe de altă parte, este imposibil să ajungă reziduurile fondului de ten de îndată ce acestea stau la capătul ambalajului.