O privire frumoasă şi sprâncene groase. Cum să le obţinem? Este o idee bună să utilizăm balsamuri de sprâncene precum Nanobrow? Răspunsurile la aceste şi alte întrebări le veţi putea găsi aici. Aflaţi mai multe despre sprâncenele dumneavoastră.

Zilnic, dorim să ne accentuăm sprâncenele cât mai rapid şi eficient posibil, prin urmare, utilizăm farduri de pleoape, creioane sau geluri de ochi.

De obicei, nu ne gândim care este rolul real al sprânecelor. Acestea sunt foarte importante deoarece ne protejează ochii împotriva umidităţii, precum transpiraţia. De aceea, este important să le oferim o îngrijire adecvată, în loc de a le înlocui cu machiaj. Reţineţi – îngrijirea este cheia frumuseţii.

Ce anume au nevoie sprâncenele pentru a deveni mai groase?

Fiecare sprânceană este un fir de păr care îşi începe viaţa într-un mic bulb. Pentru a creşte gros, puternic şi închis la culoare, firul de păr are nevoie de ingrediente precum biotină, zinc, siliciu, vitaminele A şi E. Acestea pot fi găsite în uleiurile naturale (unele persoane aplică ulei de ricin la nivelul sprâncenelor), dar cea mai bună combinaţie de ingrediente va fi întotdeauna găsită în produsele cosmetice profesionale. Nanobrow este un ser de sprâncene care acţionează atât de eficient deoarece conţine o serie de componente perfect selecţionate pentru hidratarea, regenerarea şi stimularea creşterii sprâncenelor.

Cel mai bun balsam de sprâncene

O comparaţie între produsele de sprâncene care sunt disponibile în prezent pe piaţă a indicat că serul Nanobrow este cel mai bun. Aceasta se datorează celor câţiva factori care sunt importanţi în îngrijirea zilnică a sprâncenelor.

Doar Nanoborw:

  • conţine extracte de plante şi substanţe inofensive,
  • are o formulă delicată şi se abosoarbe rapid,
  • acţionează direct la nivelul bulbilor de păr, fiind astfel foarte eficient,
  • dispune de un aplicator convenabil şi mic,
  • hrăneşte şi înfrumuseţează firele de păr.

Cum acţionează serul Nanobrow?

Nanobrow este un balsam profesional de sprâncene şi nu acţionează superficial. Tratamentul începe prin hidratarea, regenerarea şi întărirea bulbilor de păr slăbiţi. De aceea, primele efecte ale serului Nanobrow apar la 1-2 săptămâni de la prima aplicare.

Acest ser de sprâncene, dacă este utilizat cu regularitate, redă chiar şi sănătatea şi elasticitatea firelor de păr extrem de deteriorate. Sprâncenele devin mai frumoase deoarece Nanobrow stimulează procesul de creştere, îndeseşte şi întunecă nuanţa sprâncenelor. Într-un timp relativ scurt, arcul sprâncenelor se schimbă şi capătă o formă şi o culoare frumoasă.

Nanobrow: ghid pas cu pas

Cum se aplică serul Nanobrow pentru a obţine cele mai bune rezultate? Trei paşi simpli sunt suficienţi, iar cel mai important aspect este regularitatea. Aplicarea este foarte facilă datorită aplicatorului cu vârf moale şi formulei care se absoarbe rapid.

Cum se utilizează serul Nanobrow? Urmaţi aceşti 3 paşi simpli:

  • Pasul 1. Îndepărtaţi machiajul şi curăţaţi pielea.
  • Pasul 2. Aplicaţi serul Nanobrow la nivelul sprâncenelor.
  • Pasul 3. Aşteptaţi până când produsul se aboarbe complet.