Pentru multe femei, părul deteriorat reprezintă o problemă majoră. Atunci când șuvițele de păr au un aspect groaznic, regenerarea pare a fi o misiune aproape imposibilă. Dacă vă bântuie idee să vă tundeți scurt, nicio grijă, avem o soluție. Alegeți Nanoil Keratin Hair Mask – oferiți părului oportunitatea de a se regenera cu puterea cheratinei.

Îngrijirea și repararea părului deteriorat este dificilă, cu atât mai mult cu cât cauzele aspectului fragil și vârfurilor despicate sunt numeroase. Ce trebuie să faceți pentru a vă salva părul de foarfecă?

Cheratina – O metodă de recuperare a părului epuizat

Puteți spune că părul este deteriorat atunci când structura sa (straturile interne și externe) este slăbită. Un astfel de păr devine fragil și se rupe ușor deoarece este lipsit de hidratare, nutriție și protecție. Cuticulele de cheratină sunt larg deschise, făcând suprafața părului poroasă, ceea ce duce la eliminarea necontrolată a tuturor substanțelor nutritive din straturile interne prin fisuri. Înseamnă că nu mai este nimic de făcut?

Utilizarea regulată a produselor bogate în cheratină este soluția optimă. Fiind un bloc natural de construcție a părului, această proteină poate repara părul ca nicio altă substanță. Cu alte cuvinte, dacă aveți părul deteriorat și doriți să îi redați aspectul frumos, aplicați o mască de păr cu cheratină după fiecare șamponare.

Masca de păr cu cheratină Nanoil

Masca de păr cu cheratină lansată de Nanoil este, în prezent, una dintre cele mai bune măști de păr recomandate de utilizatoare și coafeze. Este una dintre cele cinci măști oferite de această marcă – este concepută special pentru părul deteriorat deoarece este îmbogățită cu cheratină, o proteină a cărei acțiune vizează repararea straturilor interne.

Există câteva aspecte care scot în evidență Nanoil Keratin Hair Mask. Primul este textura ușoară care sigilează cuticulele fragile fără a supraîncărca părul. Și miroase atât de bine!

Al doilea și cel mai important aspect este compoziția de ingrediente și cantitatea semnificativă de cheratină, proprietăți care determină eficiența ridicată a produsului. Dacă doriți să vă consolidați și reparați părul, trebuie să alegeți cel mai bun produs. În masca de păr Nanoil, cheratina este plasată în topul listei de ingrediente, ceea ce înseamnă că nu este doar un aditiv, ci constituentul principal. Astfel, fiecare doză de mască Nanoil acționează în profunzime, ca un bandaj de reparare a părului slăbit.

Cum acționează Nanoil Keratin Hair Mask?

Pentru a observa în curând diferența, tot ce trebuie să faceți este să să aplicați masca de păr Nanoil după fiecare șamponare. Producătorul a făcut toate eforturile pentru a se asigura că aplicarea este cât mai facilă – întregul tratament durează doar 15 minute, de 2-3 ori pe săptămână. Cum este posibil? Vă spălați părul, clătiți spuma, distribuiți masca de la rădăcini la vârfuri, așteptați 15 minute și clătiți din nou. Astfel, veți obține un păr reparat, regenerat și puternic, plin de strălucire, elastic și rezistent la deteriorare.

Masca de păr cu cheratină de la Nanoil:

  • repară zonele deteriorate pe toată lungimea părului
  • lasă părul neted și rezistent
  • oferă părului strălucire și frumusețe
  • repară părul subțire, fragil și previne despicarea vârfurilor
  • oferă hidratare intensă
  • protejează părul împotriva deteriorării

Evident, trebuie să așteptați o vreme pentru a observa o regenerare semnificativă – nu vă puteți aștepta ca părul să fie reparat complet peste noapte. Totuși, multe recenzii susțin că Nanoil Keratin Hair Masks începe să îmbunătățească aspectul părului încă de la prima aplicare, lăsându-l neted și lucious. În plus, acest produs facilitează perierea și elimină electrizarea. Cu fiecare aplicare, părul este consolidat din interior.

Părul dumneavoastră merită să fie reparat în profunzime!

Oferiți părului ce are cel mai mult nevoie. Dacă factorii externi agresivi, tratamentele de vopsire și alte proceduri de stilizare a părului au avut un efect advers (de unde rezultă căderea excesivă a părului și despicarea vârfurilor), părul dumneavoastră are nevoie de cheratină. Masca de păr Nanoil a combinat această proteină puternică cu pantenol, creând un tratament de reparare a părului 100% eficient. Acest produs acționează la rădăcina problemei, întărind, hidratând tulpina părului și oferind protecție părului delicat.

De unde puteți cumpăra Nanoil Keratin Hair Masks? Preferabil de pe [www.nanoil.ro] sau din drogherii. Prețul acestei măști de păr cu cheratină depinde de locul de unde o cumpărați, însă magazinul oficial Nanoil oferă reduceri, de exemplu, atunci când comandați întreaga gamă de produse de păr cu cheratină Nanoil.