Păr ondulat, creț, spiralat…Știi cum să-ți încrețești părul corect? Dacă răspunsul este nu, atunci citește articolul de mai jos pentru a afla sfaturi folositoare și învață cum să-ți încrețești părul într-un mod corect.

Înainte să creezi buclele, spală-ți părul obligatoriu. Prin urmare, stilul părului tău va arăta mai bine, iar trăsăturile părului vor da impresia a unui păr sănătos. Lasă-ți părul să se usuce, fiindcă uscătorul de păr slăbește mai mult părul, contribuie la căderea lui și la deteriorare. În plus, utilizarea frecventă a uscătorului de păr este responsabilă pentru încâlcirea părului, deshidratarea și formarea vârfurilor despicate. Nu uita, este interzis să încrețești părul ud.

bigudi1

Înainte să utilizați un ondulator de păr, aplicați un balsam protector contra arderii părului sub formă de spumă, de exemplu. Cantitatea cosmeticului pe care doriți să îl distribuiți depinde de lungimea și densitatea părului tău. Apoi, alege dimensiunea buclelor părului în conformitate cu dimensiunea buclelor pe care doriți să le obțineți. Cu cât diametrul este mai mic, cu atât vor fi făcute bucle mai mici. Rulați o serie de fire de păr prin dispozitiv. Nu uitați de vârfurile părului, fiindcă vârfurile despicate sunt destul de neatractive și vor distruge efectul coafurii în întregime. Țineți firele de păr pentru un timp. Cu cât rulați părul mai lung, cu atât bucla va fi mai puternică.

Se întâmplă ca unele femeie să-și ruleze părul în direcția greșită din cauza feței sau tind să-și încrețească toate seriile în același fel. Prin urmare, ele obțin niște efecte destul de ciudate, ca și cum ar fi fost ciufulite de vânt. Pentru a evita astfel de rezultat nedorit, începe-ți stilarea părului prin crearea unei părți fie în mijloc, fie într-o parte a capului. Buclele trebuie să se facă și pentru spatele capului. Deci, rulați părul îndreptând bigudiul spre spatele capului.

bigudi0

Dacă buclele tale sunt deja gata, este recomandat să le fixați și să le hidratați. Pentru a stabiliza noua coafură făcute, utilizați un spray de păr. Dați cu spray firele la o distanța de 6-8 inch de cap. Mișcă-ți degetele prin păr pentru că pieptănarea ar putea distruge structura buclelor. În final, aplicați un ulei sau un balsam hidratant la alegere. Poți da cu spray buclele cu un spray de păr strălucitor.