Când cumpărăm un fond de ten, sperăm ca acel produs să acopere toate imperfecțiunile pielii, să persiste mult timp și să ne facă fața minunată. Din păcate, așa cum spunea un proverb, speranța amăgește adesea oamenii proști. Doar o parte din ceea ce susțin producătorii funcționează cu adevărat. Este oare adevărat și în cazul fondului de ten de la Estee Lauder, Double Wear Stay–in–Place?

Stay–in–Place

Producătorul afirmă faptul că fondul de ten persistă până la 15 ore. Această informație este în special atrăgătoare celor care trebuie să lucreze ore întregi sau femeilor care doresc să arate perfect pentru cea mai bună parte a zilei. Mai mult decât atât? Aplicat, fondul de ten arată ca o piele secundară, oferă un aspect fresh și oferă efecte naturale. Nu schimbă culoarea, nu formează pete și lasă hainele curate (evident, dacă nu ne curățăm fața cu bluza.). În plus, ar trebui să ofere un efect de lungă durată și confort în purtare. Conform producătorului, conferă machiajul acel efect de mat. Un alt avantaj considerabil al fondului de ten Double Wear Stay–in–Place este compoziția sa, fiindcă nu conține substanțe uleioase. Ca o consecință, acest fond de ten Estee Lauder nu împiedică porii pielii. Evident, produsul a fost testat de dermatologiști. Din acest motiv, ultimele chestiuni menționate sunt de mare importanță pentru cei ce au pielea uleioasă sau o combinație. Totuși, acele femei, trebuie însă să aplice pulbere transparentă mată.

Cum să aplici fondul de ten Double Wear Stay–in–Place de la Estee Lauder? Dimineața, aplicăm o cremă hidratantă sau o altă cremă pe care o folosim de obicei pentru tratarea pielii noastre. După asta, aplicăm o bază de machiaj. Datorită acestui produs, fondul de ten Estee Lauder va perspira mai bine și mai mult. Double Wear Stay–in–Place trebuie să fie aplicată pe ten sau distribuit cu o pensulă netedă și plată. La sfârșit, toate imperfecțiunile minore ar trebui acoperite cu pensulă ascuțită anticearcăn, care ar trebui combinată cu fondul de ten cu ajutorul unei pensule subțiri sau chiar un deget.

Stay–in–Place1Fondul de ten este împachetat într-o sticluță transparentă și închis cu un capac auriu. Datorită sticlelor incolore, putem vedea ce cantitate mai rămâne din cosmetic. Totuși, este păcat cu fondul de ten Estee Lauder nu are un aplicator special sau alt fel de dispensor. Vrând să aplicăm machiajul, trebuie să punem cosmeticul pe palmă, ceea ce este fără echivoc cu o pierdere inevitabilă a produsului. Când ne hotărâm să cumpărăm Double Wear Stay–in–Place, putem să alegem din 30 de nuanțe ale produsului. Împreună cu altele, acestea sunt: Pur Bej, Porțelan Alb, Culoarea Migdalei albe și nisipului, Ecru. Referitor la consistența fondului de ten Estee Lauder, este dintr-o formulă semi-fluidă și, ca o consecință, este ușor de aplicat pe ten.